Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Iedereen kan mooi oud worden…
  Rate this post

  Oud worden. We willen het allemaal. We willen het alleen niet in de spiegel zien… Waarom zou een ­rimpeltje meer of minder eigenlijk een probleem zijn? Laten we het maar toegeven: we hebben liever een mooie, goed onderhouden oldtimer dan een roestig autowrak. Het zijn allebei auto’s op leeftijd, maar bij de ene mag dat gezien worden en bij de andere niet. Er zijn verschillende methodes om móói oud te worden. Met botox en fillers kun je er nét wat beter uitzien!

  Arts Arwind Chigharoe heeft jarenlange ervaring in het mooier maken van zijn cliënten. Of het nu gaat om het aanpakken van rimpels of een frons of afhangende mondhoeken: met botox of fillers zijn vaak mooie resultaten te behalen. Elke cliënt wordt zorgvuldig bekeken en krijgt aan de hand daarvan een advies. Als een behandeling wenselijk is, wordt ook rekening gehouden met het budget van de ­cliënt. Het kan ook zijn dat de inschatting gemaakt wordt dat er geen goed resultaat te verwachten valt. Ook dat wordt dan eerlijk gezegd. De kliniek werkt met de meest ­geavanceerde technieken die tegenwoordig beschikbaar zijn. Bij elke behandeling wordt zorgvuldig gehandeld, en wordt ervoor gewaakt dat er overbehandeling ­plaatsvindt. Daarom wordt er met zorg behandeld en vindt er na enige tijd een controle plaats, waarbij bekeken wordt hoe de ­behandeling heeft uitgepakt voor de cliënt. De uitstraling van de clicënt staat altijd voorop, en de behandelingen worden daarop afgestemd.

  Facelift met draden
  De kliniek werkt niet alleen met botox en fillers, maar biedt ook andere methoden om er beter uit te zien. Voor mensen die twijfelen over een facelift, is een facelift met draden (‘thread facelift’) een prima oplossing. Bij deze methode worden er draden van PDO (Polydioxanone Monofilament) aangebracht onder de huid. Die zijn voorzien van weerhaakjes, waarmee het weefsel opgetrokken wordt en die zorgt voor de aanmaak van collageen. De draadjes worden na ­verloop van tijd door het lichaam afgebroken. De methode is, behalve voor het gezicht, ook in te zetten voor andere ­delen van het lichaam die een versteviging kunnen ­gebruiken. Avichi werkt met de meest geavan­ceerde methode op het gebied van thread facelift.

  Eigen fillerlijn
  Arwind werkt al lange tijd met injectables, en zag niet alleen de voordelen, maar ook de nadelen van de producten die de fabrikanten leverden. Daarom heeft hij, uniek voor een dergelijke kliniek, zelf een fillerlijn laten ontwikkelen, waar hij zeer tevreden over is. De fillers worden in een iets hogere concentratie aangeboden, waardoor het resultaat langer aanhoudt. Inmiddels werkt de kliniek er al drie jaar mee, en ook klanten zijn enthousiast en vragen ernaar.

  Plasmabehandeling
  Een andere behandeling die in de kliniek wordt aan­ge­boden, is die met PRP (‘protein rich plasma’, oftewel ‘plaatjes­rijk plasma’). Deze behandeling is er voor huidverjonging, het herstel van volume in de huid en de aanpak van fijne rimpels. Er wordt van de cliënt een kleine hoeveelheid bloed afgenomen, dat wordt gecentrifugeerd. Hierdoor komen er groeifactoren in het plasma vrij. Het plasma wordt onder de huid geïnjecteerd, waarna het zorgt voor de regeneratie van cellen. Dit leidt tot een ­verhoogde aanmaak van collageen en elastine, zodat de huid gladder en steviger wordt.

  Ben je geïnteresseerd geraakt?
  Kijk dan voor meer ­informatie op de website van Avichi, of neem contact op met de kliniek.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply