fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Iedereen stralend mooi!

  Mensen die stralend mooi zijn, geven bijna licht, geven energie aan hun omgeving. Deze mensen lopen niet, maar zweven bijna. Hun lach klinkt als muziek en hun ogen zijn als sterren. We zijn graag in de buurt van deze mooie mensen, want ze geven je een geweldige energie waar je blij van wordt, waar je ontspannen bij kunt zijn, waar je jezelf bij op kunt laden. Maar nog mooier is het als je zelf het stralend mooie mens kunt zijn.

  Verliefde mensen, mensen die zichzelf hebben overwonnen, mensen die een prestatie hebben verricht in sport of anderszins, zijn trots en tevreden met zichzelf, hebben een enorme hoeveelheid energie, geven bijna licht. Voelen zich aanvaard en geliefd.
  Kun je je eerste echte verliefdheid nog herinneren? Je bent onvermoeibaar, slaapt en eet minder en toch heb je meer energie dan ooit. Mensen wijzen je erop dat je er goed uitziet en ‘damn’, als je jezelf in de spiegel ziet, kun je niet anders dan ze gelijk geven. Je ogen zijn open en helder, je huid straalt energie uit, je houding is sterk en krachtig.

  Volop genieten
  Stralende mensen zijn gelukkige mensen. Ze genieten volop, hebben geen of minder last van negatieve prikkels uit hun omgeving, zijn onvermoeibaar, hebben minder nodig. De energie komt van binnenuit en straalt naar buiten. Ze voelen zich licht en voelen ook licht aan voor hun omgeving.
  Maar waarom kunnen we niet altijd en allemaal zo stralen? Wat weerhoudt ons om te stralen, om te zweven, om te sprankelen?

  In de pas lopen
  Al heel jong leren we ons aan te passen aan onze ­omgeving, aan de realiteit van de ander (ouders, school, maatschappij). We verliezen daardoor de ruimte onszelf te zijn, we verliezen het lef om onze realiteit te laten zien, naar buiten te stralen. We lopen in de pas van wat er van ons verwacht wordt uit angst er alleen voor te komen staan, uit angst achter te blijven, uit angst afgewezen,  niet aanvaard te worden.

  Wanneer je volledig jezelf kunt zijn, je ruimte kunt ­innemen, voel je je licht en energiek. Als we ons licht en energiek voelen, stralen we. Wanneer we dat niet doen, laat ons lichaam ons dat merken doordat het ineenkrimpt, er verharde plekken ontstaan en daardoor een zwaar gevoel. We stralen deze vermoeidheid en hardheid dan ook naar buiten uit. Als je niet naar dit gevoel luistert, word je op de lange duur ziek, of haal je jezelf mentaal onderuit.

  Laat zien wie je bent
  Breek los van je beperkende patronen, laat angst en schuld achter je, neem je ruimte in en laat zien wie je werkelijk bent, stralend mens! Hoeveel lichter en leuker zou de wereld zijn als we dit allemaal gaan doen, weer leren hoe onszelf te zijn en onszelf te aanvaarden en dit ook anderen te gunnen. Hoeveel energieker zouden de dagen zijn?
  Energetisch werk is gericht op mensen die dit inzicht willen verkrijgen. Waar blokkeer jij jezelf, waar houd jij jezelf in, waar krimp je in, wat zijn jouw aangeleerde patronen die niet passen bij wie je werkelijk bent? Wie ben jij werkelijk als je niet hoeft te voldoen aan verwachtingen van buiten of angsten van binnen?…

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply