Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Iedereen heeft wel 20 minuten over

  Natuurlijk weet je dat sporten gezond is, maar je komt er niet aan toe. Want er zijn genoeg andere dingen die óók je aandacht vragen. Denk aan je gezin, je werk of je hobby’s. Wat zou het fijn zijn als er een work-out bestond waarmee je in weinig tijd tóch al je spier­groepen traint. Je ziet het plaatje helemaal voor je, maar hoe krijg je dat in hemelsnaam voor elkaar?

  Het goede nieuws is dat dit echt bestaat! Met 1 work-out van 20 minuten 1 keer per week merk je dat je spieren sterker worden en jij fitter. Om fit en vitaal te worden, hoef je echt niet dagelijks intensief te trainen. Tijdens de laagdrempelige Bodytec-training zorgt ­’elektrospierstimulatie’, EMS, ervoor dat je alle belangrijke spiergroepen, armen, benen, billen, buik, borst en de hele rug, gelijktijdig en daardoor efficiënt traint. Een sessie van 20 minuten staat qua effectiviteit gelijk aan drie uur krachttraining in de sportschool. Het is dan ook een energieke en krachtige work-out!

  Meer resultaat in minder tijd
  Misschien denk je nu: ‘Maar ga ik dit wel volhouden?’ Dit zou je kunnen denken als je bijvoorbeeld weinig sportdiscipline hebt. Omdat je persoonlijk wordt begeleid en altijd op afspraak, heb je een goede stok achter de deur! En omdat het je per keer maar 20 minuten kost, is het heel goed te doen wanneer je niet zoveel motivatie of tijd hebt. Het is ook heel goed te combineren als extra training naast een andere sport die je uitoefent.

  Waarom Bodytec Healthstudio Hoeven?
  Bodytec Healthstudio Hoeven is opgericht door Esperanza Zugari en Frank Smulders. Samen hebben zij ruim 40 jaar ervaring op het gebied van fitness, sport in het algemeen, voeding en coaching. Esperanza is al 30 jaar lang mede-eigenaar van Sportivo Healthcenter Oudenbosch. Frank is de eigenaar van mate2befit, waarbij personal training, voedingsadvies en lifestlylecoaching al 10 jaar het succes vormen van zijn bedrijf. Beide bedrijven wonnen in 2017 de prijs van Beste Fitness studio en Personal Trainer van de gemeente Halderberge. Bodytec Healthstudio Hoeven is een studio waar kwaliteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan.
  Bij de studio:
  • train je altijd op afspraak, waardoor alle aandacht voor jou is.
  • kun je voor de deur parkeren
  • drink je gratis koffie, thee of water
  • maak je gratis gebruik van de handdoekenservice
  • kun je pinnen

  Vitaal door lifestylecoaching

  Iedereen wil zich gezond en vitaal voelen. Toch worstelen veel mensen met overgewicht en denken ze dat gezondheid en vitaliteit alleen te behalen is met veel sporten, een dieet en gezonde voeding. Deze gedachte klopt niet helemaal. Je hoeft geen sportfanaat te zijn om je gezond te voelen. Vitaliteit is een leefstijl, een basis om gezond te blijven en energiek te zijn. Het is een mix van voldoende beweging, ontspanning, gezonde voeding, voldoende rust en slaap, niet roken en geen alcohol. En dan niet gedurende een paar weken, maar de rest van je leven! Door samen met een coach aan jouw doelen te werken, bereik je wél datgene wat je voor ogen hebt en zul je ervaren dat ook jij het kunt. Je coach helpt jou graag middels een planmatige en praktische werkwijze met als basis jouw karakter, dagelijkse ritme en behoeften, en waar nodig een duwtje in de rug. Jij bent het startpunt en je coach stemt daar de aanpak op af.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply