Rate this post
 • Iedereen wil wimperextensions
  Rate this post

  Wimperextensions zijn in de jaren 90 uitgevonden in Korea. Hierna zijn ze wereldwijd populair geworden. Sinds 3 jaar zijn de extensions in Nederland verkrijgbaar.

  Iedereen wil tegenwoordig wimperextensions, maar hoe vind je een goede wimperstylist? Je kunt een wimperstylist op internet vinden. Door de juiste vragen te stellen en deze te laten beantwoorden, kun je een indruk krijgen van de kwaliteit van de wimperstylist. Zo wordt tegenwoordig vaak gevraagd: ‘Zijn wimperextensions slecht voor je ogen?’. ‘Ja en nee’ is mijn antwoord daarop. Ja, als de extensions op een verkeerde manier gezet worden. Dit gaat dan ten koste van de gezonde natuurlijke wimpers. Nee, als de extensions worden gezet door een gekwalificeerde wimperstylist. Want die zou rekening houden met de gezondheid van jouw natuurlijke wimpers.
  Veel vrouwen denken er ook altijd over na welke mascara – gewone of waterproof – meegenomen moet worden op vakantie. Voor deze vrouwen zijn wimperextensions absoluut een uitkomst. Of je nu een strandvakantie, stedentrip of een bezoekje brengt aan de Sahara: je hoeft je geen zorgen te maken of je make-up goed zit. Wimperextensions zijn duurzaam, comfortabel en praktisch. Omdat op elk wimperhaartje een extension wordt gelijmd, lijken de wimpers natuurlijk en zien ze er toch glamorous uit.

  Pannra Skincare in Leerdam is dé specialist in wimperextensions. Ik werk uitsluitend met kwaliteitsproducten die geen schade aanbrengen aan je natuurlijke wimpers. Je kunt bij mij terecht vooral al jouw vragen, adviezen en uiteraard voor het zetten van wimperextensions.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply