Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • IJskoud de slankste!
  Rate this post

  Luchtige zomerjurkjes, fladderende rokjes, fijne topjes én natuurlijk bikini’s, tankini’s en badpakken… Heb jij nu ook al weer zo’n zin in de zomer? Omdat je op je mooist naar het strand wilt, eet je gezond en zorg je voor genoeg beweging. Toch zou je willen dat je buik net iets strakker was, en de sinaasappelhuid op je bovenbenen net iets minder zichtbaar.

  Maar jouw wens voor een strak en slank figuur betekent natuurlijk óók niet dat je op een streng dieet moet waarbij je veroordeeld bent tot slechts komkommer en wortel. En je hoeft ook niet vijf keer per week in de sportschool te staan. Gelukkig: dat is ook niet nodig! Maak kennis met de ijskoude oplossing: cryolipolyse. Dit is een nieuwe manier van het aanpakken van lokaal vet bij je probleemgebieden, zoals je armen, benen, buik, billen of taille. Dat is ideaal: soms kun je namelijk trainen en gezond eten wat je wilt, maar kom je niet van die hardnekkige vetrolletjes af. En mits je een normale, gezonde leefstijl hanteert, is het resultaat blijvend!

  Hoe werkt het?
  IJskoude oplossing? Het klinkt nu nog een beetje vaag, dus tijd voor wat duidelijkheid. ‘Cryo’ staat voor ‘kou’, ‘lipo’ staat voor ‘vet’ en ‘lyse’ staat voor ‘cellen vernietigen’. Tijdens de behandeling wordt een behandelkop gezet op het deel van je lichaam waar jij graag verandering wilt aanbrengen. Deze behandelkop zorgt ervoor dat je vetcellen worden afgekoeld tot ongeveer 2 graden Celsius. Waarom dit nodig is? Door de verkoeling zullen je vetcellen afsterven en op een natuurlijke manier door je lichaam worden afgebroken. Tijdens de behandeling wordt er geen omliggend weefsel aangetast. Het resultaat? Het weefsel neemt zichtbaar af met maar liefst 26%. Dit komt overeen met maar liefst 2 tot 5 centimeter vet.

  Voor altijd gladde benen met IPL
  Wist jij dat je ongeveer 100.000 haren op je lichaam hebt? De meeste daarvan zitten gelukkig op je hoofd, maar ook veel haren zitten op plekken waar je wat minder blij mee bent. Puilt jouw badkamer inmiddels uit van de scheermesjes, pincetten, harsstrips
  en ontharingscrèmes? Dan is het tijd voor een permanente oplossing, namelijk IPL. ‘IPL’ staat voor ‘Intense Pulsed Light’. Bij deze methode wordt hoogenergetisch gepulseerd licht gericht op de huid van het te behandelen gebied. Hierdoor wordt er warmte opgewekt in de haarzakjes en de haarstamcellen. Deze worden in één lichtflits vernietigd, waarna ze nooit meer een haartje kunnen produceren (mits ze in de groeifase zitten). Alleen de haartjes die in de groeifase zitten, kunnen verwijderd worden. Doordat elk haartje zich in een andere groeifase bevindt, zijn er meerdere behandelingen nodig. Op elk deel van je lichaam is het mogelijk om ongewenste haargroei te behandelen: oksels,\bikinilijn, benen en óók in je gezicht!

  Over Corporelle
  Corporelle is hét pedicure- en schoonheidsinstituut in Barendrecht. Het instituut biedt een variatie aan gezichtsbehandelingen voor zowel dames als heren en onderscheidt zich op het gebied van kwaliteit, gediplomeerd personeel, vakkennis en persoonlijke benadering. Het instituut is aangesloten bij de ANBOS, ProVoet en ProCert, de landelijke organisaties voor schoonheidsspecialiste en pedicure.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply