Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • IJskoud de slankste!

  Na een stralende zonvakantie bekijk je jezelf in de spiegel. Jouw souvenir: een zongebruind tintje en wat extra vet op je buik, benen en billen. Niet alleen was jouw vakantie overgoten met zon, maar ook met ijsjes, wijntjes en rijk besmeerde stokbroodjes. Maar dat het bikiniseizoen nu officieel voorbij is, betekent natuurlijk niet dat je geen strak en slank figuur meer wilt!

  Maar jouw wens voor een strak en slank figuur betekent natuurlijk óók niet dat je op een streng dieet moet waarbij je veroordeeld bent tot slechts komkommer en wortel. En je hoeft ook niet vijf keer per week in de sportschool te staan. Gelukkig: dat is ook niet nodig! Maak kennis met de ijskoude oplossing: cryolipolyse. Dit is een nieuwe manier van het aanpakken van lokaal vet bij je probleemgebieden, zoals je armen, benen, buik, billen of taille. Dat is ideaal: soms kun je namelijk trainen en gezond eten wat je wilt, maar kom je niet van die hardnekkige vetrolletjes af. En mits je een normale, gezonde leefstijl hanteert, is het resultaat blijvend!

  Hoe werkt het?
  IJskoude oplossing? Het klinkt nu nog een beetje vaag, dus tijd voor wat duidelijkheid. ‘Cryo’ staat voor ‘kou’, ‘lipo’ staat voor ‘vet’ en ‘lyse’ staat voor ‘cellen vernietigen’. Tijdens de behandeling wordt een behandelkop gezet op het deel van je lichaam waar jij graag verandering wilt aanbrengen. Deze behandelkop zorgt ervoor dat je vetcellen worden afgekoeld tot ongeveer 2 graden Celsius. Waarom dit nodig is? Door de verkoeling zullen je vetcellen afsterven en op een natuurlijke manier door je lichaam worden afgebroken. Tijdens de behandeling wordt er geen omliggend weefsel aangetast. Het resultaat? Het weefsel neemt zichtbaar af met maar liefst 26%. Dit komt overeen met maar liefst 2 tot 5 centimeter vet.

  Doei rimpels!
  Zowel je lichaam als je gelaat kan behandeld worden. De behandelingen voor je lichaam richten zich vooral op versteviging en het verwijderen van vet. Hierbij kun je denken aan het strakker maken van verslapte bovenarmen of de binnenkant van je bovenbenen. Ook is het mogelijk om éíndelijk van je lovehandles, buikje, rijbroek en zware billen af te komen. Of wil je de kwabjes bij je oksels aanpakken? Daarnaast is het bij Dermage Skinclinic Nootdorp mogelijk ook om huidveroudering te behandelen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het verstevigen van je huid, het verminderen van een dubbele kin, het liften van je huid en het verminderen van rimpels. Niet alleen een mooi figuur dus, maar ook een mooie huid!

  Over Dermage
  Wanneer je op zoek bent naar een fijne salon die gespecialiseerd is in huidverbeterende behandelingen, kun je terecht bij Dermage Skinclinic Nootdorp. ‘Dermage’ staat voor ‘leeftijd van de huid’. Eigenaresse Joke Mokveld geeft aan: ‘Anti-aging: dat is wat wij doen. Met de juiste zorg voor jouw huid vandaag, kun je ervoor zorgen dat je er morgen jonger uitziet dan gisteren. Mooi natuurlijk ouder worden met een gezonde én stralende huid’. Dermage Skinclinic Nootdorp heeft diverse behandelingen om jou van jouw huidproblemen af te laten komen. Bij de salon bestaan geen standaard behandelingen. Jouw wensen en huidconditie spelen de belangrijkste rol bij de keuze van de behandeling.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply