Rate this post
 • ‘Ik begin me steeds beter te voelen’
  Rate this post

  Ik was al een tijdje niet tevreden over m’n lichaam, want ik was wat te zwaar, en was er best wel onzeker over. Eerder al had ik een diëtiste ingeschakeld, maar dat werkte voor mij niet zo.

  Ik had al eens van de Bailine-methode gehoord, en had me erin verdiept, maar wist niet dat er in Alphen ook een studio was. Die bleek naast mijn kapster te zitten! Tien weken geleden ben ik erheen gegaan, en heb een figuuranalyse laten doen. Daar kwam uit dat er vooral rond mijn buik wat centimeters af konden en dat ik in het ideale geval 13 kilo zou kunnen kwijtraken. En ik kreeg een proefbehandeling. Je ligt dan op een bed met pads die op je lichaam worden geplaatst. Dat voelde wel gek, maar m’n begeleidster, Elsbeth, legde alles goed uit, zodat ik me snel op m’n gemak voelde. Inmiddels ben ik 3 kilo afgevallen, en ik merk vooral dat ik veel strakker in mijn vel zit, vooral bij m’n buik. Mijn lichaam is echt aan het veranderen, en ik begin me steeds beter te voelen. Ook krijg ik goede adviezen over voeding. Ik let nu veel beter op wat er in producten zit aan calorieën en koolhydraten en zo. Tot aan het eind van de zomer ga ik in ieder geval door met deze methode.
  Elsbeth is heel positief ingesteld, en dat doet het ‘m voor mij. Ze zegt voortdurend dat ze trots op me is, en zo laat ze je goed voelen over jezelf. Dat is heel plezierig, en daarom ga ik er steeds met plezier heen!

  Een cliënte (19 jaar) uit Alphen aan den Rijn

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply