Rate this post
  • ‘Ik ben bewuster gaan leven’
    Rate this post

    Aan energie, rust en ontspanning heeft iedereen in deze jachtige tijd volgens mij wel behoefte. Voordat ik met Reiki in aanraking kwam, was ik vaak van ‘s ochtends tot ‘s avonds laat aan het hollen, zonder een moment voor mezelf. Als ik dan ging zitten of liggen, bleef mijn hoofd doorgaan.

    Door Reiki ben ik bewuster gaan leven, dus niet altijd maar bezig zijn met wat er was of nog moet, maar meer met wat er op dit moment, nu, is. Dit heeft mij veel meer rust en energie gegeven en me dichter bij m’n ware zelf gebracht. Door alle positieve ervaringen die ik heb opgedaan met Reiki, kwam ik op het idee om thuis een sfeervolle ruimte te creëren. Ik heb nu een kleine praktijk aan huis, waar ik mensen met Reiki behandel. Ik geef de Reiki-energie door door middel van mijn handen. Hierdoor wordt je lichaam in balans gebracht en het zelfgenezend vermogen gestimuleerd. Reiki werkt niet alleen op lichamelijk gebied, maar ook op mentaal, emotioneel en spiritueel gebied. De klanten ervaren de behandeling als zeer ontspannend en voelen vaak tijdens de behandeling een weldadige warmte door het lichaam stromen. Het is heel fijn om als behandelaar te zien hoe mensen onder je handen tot ontspanning komen, en dat klachten al na één of meerdere behandelingen af nemen. Reiki zie ik als een liefdevolle manier van behandelen. Het is een aanvulling op de reguliere geneeskunde, geen vervanging.

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply