Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Ik ben er helemaal klaar mee!’
  Rate this post

  Laura: ‘Ik ben er helemaal klaar mee! Ik leef als een kluizenaar sinds mijn scheiding en wil weer kunnen genieten van het leven. Ik ben altijd moe, voel me onzeker en ben ontevreden over mijn uiterlijk. Laat staan dat ik nieuwe sociale contacten ga leggen.’

  Sport is een sterk middel om de juiste connectie te maken met de klant. Ik stelde voor dat we door middel van personal training samen aan slag zouden gaan om te werken aan haar zelfbeeld, zowel mentaal als fysiek. Met één keer per week sporten zag ik binnen enkele trainingen al verschil, voornamelijk mentaal. Waar ze eerst weinig losliet over haar leven, begon ze langzaam steeds meer te delen en fleurde ze op tijdens de trainingen. Ze kwam vaak ingetogen binnen en liep na de training vrolijk en stralend naar buiten.

  Nieuwe impuls
  De vrouw die te onzeker was om mensen te begroeten, staat nu vaak enthousiast te praten met klanten. Van één keer per week sporten is ze nu vier keer per week aan het trainen, en de resultaten zijn verbluffend. Het heeft haar sociale leven een nieuwe impuls gegeven, en ze is daarnaast fitter dan ooit.

  Doelen
  Personal training is niet simpelweg trainen en bikkelen tot je erbij neervalt. We werken samen aan persoonlijke doelen die voor iedereen anders zijn. Of je nu onzeker bent, wil afslanken, of de marathon wil lopen: ik ben er om jou te trainen en te coachen! Maak een afspraak voor een gratis proeftraining.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply