Rate this post
 • ‘Ik ben er ontzettend enthousiast over!’
  Rate this post

  Mijn dochter heeft het jaren geleden voor het eerst laten doen, maar bij mij was het er gewoon nog nooit van gekomen. Een maand geleden ben ik echter ook overstag gegaan en ik ben enorm enthousiast. Permanente make-up is ideaal!

  Een tijdje geleden maakte ik samen met een vriendin een fietstocht. Het viel me ineens op dat zij haar wenkbrauwen had laten doen, het zag er zo mooi en natuurlijk uit. Toen ik vertelde dat ik ook met het idee speelde om permanente make-up aan te laten brengen, wist zij wel een adresje voor me. Zij raadde mij Beauty Dream in Zwolle aan. Daar had zij het ook laten doen en ze was er enorm tevreden over. Mijn wenkbrauwhaartjes zijn heel licht, je ziet ze bijna niet. Daarom tekende ik ze altijd bij met een wenkbrauwpotlood. Doordat ik zonder bril niet zo scherp zie, gebeurde dat niet altijd even nauwkeurig. Toen ik het resultaat bij mijn fietsvriendin zag, en hoorde hoe goed het haar beviel, gaf dat voor mij de doorslag. Ik heb een afspraak gemaakt bij Beauty Dream. De behandeling was helemaal niet vervelend en ik ben erg blij met het resultaat. Ik krijg heel leuke reacties op mijn ‘nieuwe’ wenkbrauwen. Pas geleden vroeg een van mijn collega’s of ik soms een ander kleurtje in mijn haar had, want ze zag iets aan me maar wist niet precies wat. Grappig hè, ik vind het een goed teken: mijn wenkbrauwen zien er dus heel natuurlijk uit. Ik vind het echt ideaal, dit had ik veel eerder moeten doen.

  – Femke Bouw uit Nunspeet

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply