Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • ‘Ik ben nu al verrast door het resultaat’

  We kennen ze maar al te goed, die plekken die we ‘probleemzones’ noemen. Dat buikje is maar niet weg te trainen. Een woord als ‘lovehandles’ klinkt dan wel heel lief en romantisch, maar die zwembandjes rond je taille ben je liever kwijt dan rijk. En dan die kipfiletjes aan je bovenarmen! Om nog maar te zwijgen over je billen en bovenbenen. Tja, als die ontsierende vetrandjes toch eens konden verdwijnen…

  Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar zó ingewikkeld is het eigenlijk helemaal niet om van je probleemzones verlost te worden. Er is een prachtige methode waarmee je vetcellen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Nou ja, met cryolipolyse verdwijnen ze eigenlijk door de kou, want daar zijn ze niet tegen bestand.

  Lokale vetverwijdering
  Cryolipolyse is een nieuwe manier van lokale vetverwijdering, zoals je armen, benen, buik, billen of taille. Het is dus geen methode om mee af te vallen, maar een manier om op bepaalde plekken vet te laten verwijderen, zonder dat er een operatie aan te pas komt. En het resultaat is blijvend!

  Hoe werkt het?
  Tijdens een behandeling wordt een behandelkop geplaatst op het deel van je lichaam waar je graag af wilt van overtollig vet. De behandelkop zorgt ervoor dat de vetcellen afgekoeld worden tot een temperatuur tussen -5 en -13 graden Celsius. Het gevolg is dat de vetcellen afsterven en op een natuurlijke manier door je lichaam worden afgevoerd. Daar staat het woord ‘cryolipolyse’ dan ook voor: ‘cryo’ = ‘kou’, ‘lipo’ = ‘vet’ en ‘lyse’ = ‘cellen vernietigen’. Tijdens de behandeling wordt er geen omliggend weefsel aangetast. Er is een zichtbare afname van het vetweefsel tot maar liefst 30% van de vetlaag, wat overeenkomt met 2 tot 5 centimeter vet.

  NewShapes werkt met state of the art apparatuur die is ontwikkeld volgens de laatste inzichten op het gebied van cryolipolyse. Dit is een belangrijk gegeven, omdat er veel kwaliteitsverschil is tussen de diverse apparaten. Desondanks hanteert NewShapes zeer aantrekkelijke tarieven. Voor een behandeling van bijvoorbeeld je lovehandles betaal je slechts 195 euro.

  Geïnteresseerd in behandelingen met cryolipolyse of wil je meer weten? Neem dan contact op met NewShapes.

  De voordelen van cryolipolyse:
  – Tot 30% vet verliezen zonder dieet
  – Bewezen resultaten
  – Een behandelserie bestaat uit drie sessies
  – De kwaliteit van de huid wordt verbeterd
  – Geheel veilige en pijnloze behandeling
  – Geen herstelperiode nodig

  Moet ik dan ook op dieet en extra sporten?
  Nee, dat is niet nodig. Wel zullen gezonde voeding en extra lichaamsbeweging het resultaat verder kunnen optimaliseren. Verder wordt aangeraden om 2 liter water per dag te drinken, zodat het lichaam zich gemakkelijker kan ontdoen van de behandelde vetcellen.

  Kan ieder lichaamsonderdeel behandeld worden?
  Elk stukje huid dat met de handen kan worden samengeknepen – met uitzondering van de billen – kunnen behandeld worden. Van je onderkin tot je knieën, zeg maar.

  ‘Bevriezen is dé oplossing’
  Ik ben 9,5 kilo kwijt dankzij de succesvolle afslankmethode van NewFysic en ondanks dat ik al ongelooflijk blij ben met mijn lichaam nu, heb ik vorige maand de vetcellen op m’n buik laten bevriezen bij NewShapes. Je kent ‘t vast wel, zo’n plekje waar het maar niet strakker lijkt te worden. Bevriezen is dus dé oplossing. 33% van mijn vetcellen zijn afgevoerd, hallo strakke buik! En dat met een uurtje in een stoel liggen zonder pijn. Er zijn 3 behandelingen nodig in totaal maar ik ben nu al verbluft door het resultaat!

  Lotte

  NewShapes & NewFysic
  NewShapes is een dochteronderneming van NewFysic. NewFysic is de bekende, succesvolle afslankmethode met 36 vestigingen in heel Nederland. Bij NewFysic val je af met een gezond en lekker voedingsplan, met begeleiding door je eigen coach en met ondersteuning van eiwitsupplementen op natuurlijke basis. Bodyshapingspecialisten Marijke en Gwenny van NewShapes zien dat de combinatie van de NewFysic methode en NewShapes tot verbluffende resultaten leidt. Voor vrouwen en mannen die een gezond gewicht willen en zich lekker in hun vel willen voelen, is er nu echt een totaaloplossing. Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend intakegesprek.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply