Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Ik ben nu een veel leukere moeder voor mijn kinderen’
  Rate this post

  Denise (39) kampte als kind al met overgewicht en in haar puberteit werd dat alleen maar erger. Ze deed vele pogingen om af te vallen. Bij iedere ‘dieethype’ was Denise van de partij, want misschien lukte het haar dit keer wél. Ze probeerde van alles: van crashdiëten tot shakes en pillen, maar allemaal zonder blijvend resultaat.

  Denise, wanneer ging de knop om en besloot je het écht anders aan te pakken?
  ‘Tijdens mijn zwangerschappen had ik last van ‘zwangerschapssuiker’. Er was me al gewaarschuwd dat dit de kans vergrootte dat ik op een later moment na de zwangerschappen diabetes type 2 zou ontwikkelen. Toen ik op een gegeven moment een artikel in de krant las over het stijgend aantal mensen met overgewicht in Nederland en de gezondheidsrisico’s die dit met zich meebrengt, ging bij mij ineens de knop om. Wat zou mijn overgewicht, en het mogelijk krijgen van diabetes type 2, voor gevolgen kunnen hebben voor mijn gezin? Net in die periode hoorde ik via een kennisje over de totaal andere aanpak van Easyslim.nu.’

  Hoeveel ben je afgevallen en hoe heb je dat gedaan?
  ‘In een halfjaar tijd ben ik 37 kilo afgevallen. Zo ver ben ik met andere pogingen om af te vallen nog nooit gekomen! Twee keer in de week lig ik aan het apparaat en verder gebruik ik de Easique shakes. Elke keer als ik een meet- en weegmoment heb, verbaast het me weer hoe gemakkelijk het afvallen gaat. Had ik dit maar veel eerder geweten!’

  Wat is het verschil tussen de maaltijdvervanger Easique en reguliere shakes?
  ‘De shake ondersteunt de werking van het apparaat waaraan ik twee keer per week lig. Je merkt gewoon dat het elkaar versterkt. Daarnaast zit het vol met alle bouwstoffen die je dagelijks nodig hebt én het geeft een verzadigd gevoel. Er zijn drie verschillende smaken: chocola, aardbei en vanille. Als echte ‘chocoholic’ is de chocoladesmaak natuurlijk mijn favoriet.’

  Is het lastig om het traject vol te houden?
  ‘Vooral in de weken dat ik volop aan de shakes zat, heb ik het af en toe wel even moeilijk gehad. Maar ik werd enorm goed begeleid en dat heeft me echt geholpen. Dat werkte echt als de spreekwoordelijke stok achter de deur én het gaf me net dat zetje om door te gaan. Het zorgde ervoor dat ik gemotiveerd bleef en dat heb ik altijd bij eerdere afvalpogingen gemist.’

  Je verliest gedurende het traject geen spieren, maar ontwikkelt ze juist. Wat is daar het voordeel van?
  ‘Het grote voordeel daarvan is dat mijn vel niet gaat ‘hangen’. En ik voel me veel fitter en energieker. Ik ben nooit een sporter geweest, maar ik ga nu, samen met mijn buurvrouw, een paar keer per week wandelen. Voorheen had je daar bij mij niet mee aan hoeven komen. Ik was altijd moe en had absoluut geen energie voor dat soort dingen.’

  Hoe blijf je gemotiveerd?
  ‘Ik zie wat het met mijn lijf doet en dat motiveert me enorm. Ook het feit dat ik nu een veel leukere en actievere moeder voor mijn kinderen kan zijn, vind ik enorm waardevol. Ik heb letterlijk een heleboel ballast verloren en dat voelt zó goed. En wat ook leuk is: ik heb een compleet nieuwe garderobe aangeschaft. Ik kan ineens uit veel leukere kleding kiezen.’

  Hoe gaat het nu verder?
  ‘Ik zit nog niet op mijn streefgewicht. Ik ben op de goede weg, maar ik ben er nog niet. Dus ik blijf gewoon nog een poosje lekker doorgaan. Het is overigens absoluut geen straf hoor, om twee keer per week aan de Easyslim te liggen. Ik ben het echt als een exclusief relaxmomentje voor mezelf gaan beschouwen.’

  Wat kun je de lezer adviseren?
  ‘Ga het gewoon een keer zelf ervaren. Vraag een proefbehandeling aan. Je zult echt verbaasd zijn hoeveel centimeters jij na zo’n eerste behandeling al kwijt bent. Wedden dat jij net zo enthousiast zult zijn als ik?’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply