Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Ik ben zó gelukkig met het resultaat!’
  Rate this post

  Natuurlijk wist ik zelf ook wel dat mijn haar dun begon te worden, maar dat ik daar ook steeds opmerkingen over kreeg, raakte me diep in mijn ziel. ‘Wat begint je haar dun te worden’ of ‘Wat word je kaal’. Ze bedoelden het vast niet verkeerd, maar elke keer weer deed zo’n opmerking pijn. Ik had immers ook liever een volle bos haar, maar wat kon ik eraan doen?

  Op een gegeven moment, ik weet nog precies waar en wanneer dat was, ving ik een gesprekje tussen een moeder en haar dochtertje op: ‘Mam, die mevrouw heeft net zo weinig haar als opa!’ De moeder keek mij met een rode kleur en vol gêne aan. Ik kon wel huilen! Als het zelfs kinderen al opviel, moest het wel heel erg zijn. Hier moest ik echt iets aan gaan doen.

  Eenmaal thuisgekomen ben ik meteen achter de computer gekropen om op internet te zoeken naar iemand die haarstukken verkocht. Zodoende kwam ik terecht op de site van Frans Koopal Haarwerken en wat ik daar zag en las sprak me direct aan. Ik heb maar gelijk de telefoon gepakt om wat meer informatie te krijgen. Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan en kon er al direct de volgende dag terecht. Er werd me nog wel geadviseerd een verwijsbrief van mijn huisarts mee te nemen, zodat ik voor vergoeding van het haarwerk in aanmerking zou komen. Ook dat was geen probleem en kon nog dezelfde dag geregeld worden.

  De dag van de afspraak was ik toch wel erg zenuwachtig, maar ik sprak mezelf moed in. Het ging ten slotte om een vrijblijvende afspraak en ik was nergens toe verplicht. Eenmaal bij de pruikenzaak van Frans Koopal aangekomen, voelde ik mijn hart als een gek tekeer gaan. Gelukkig verdween dat gevoel snel, want eigenlijk voelde het meteen heel vertrouwd. De zaak straalt echt gezelligheid uit en de ontvangst was heel vriendelijk. Na een kopje koffie met wat lekkers en een intakegesprek mocht ik het eerste haarstuk passen. Wat een verschil! Ik was heel verrast en langzaam werd ik steeds enthousiaster. Met een grote glimlach op mijn gezicht keek ik mezelf in de spiegel aan en werd, nadat ik meerdere modellen had gepast, de uiteindelijke keuze gemaakt.

  Van de verkoopster hoorde ik dat ik goed verzekerd was en dat zij alles verder zou regelen met de verzekering. Ook kon ik het haarwerk eventueel nog reserveren om aan het idee te wennen. Maar nu ik had gezien hoe blij ik werd van het mooie haarwerk wat ik op kreeg, wilde ik niets liever dan het direct meenemen.

  En zo gebeurde het dat ik met ‘haar’ op mijn hoofd én een verzorgingspakket voor het haarwerk in de tas de zaak, toch nog ietwat onwennig, verliet. In de eerste de beste etalage die ik tegenkwam bekeek ik mezelf en vanaf dát moment liep ik met opgeheven hoofd verder. Nu hoef ik niet meer bang te zijn voor opmerkingen! Integendeel: ik krijg tegenwoordig vaak juist complimentjes. Mijn vriendin, die me als eerste zag nadat ik met mijn nieuwe haarwerk de zaak van Frans Koopal had verlaten, kreeg tranen in haar ogen: ‘Meid, wat mooi! Daar heb je goed aan gedaan!’

  Ik had dit veel eerder moeten doen. Dankjewel team Frans Koopal Haarwerken voor dit mooie haarwerk. Ik ben zó gelukkig met het resultaat. Iedereen die dit leest en zelf ook dun haar heeft, kan ik alleen maar aanraden om niet te lang te wachten en snel een afspraak te maken met Frans Koopal Haarwerken.

  Maria

  Uit de zaak
  Frans Koopal Haarwerken is al meer dan 50 jaar een begrip in Noord-Nederland. De zaak voorziet klanten die te maken hebben met haaruitval van een passend haarwerk.

  Lezing
  Frans Koopal komt graag bij je langs om een lezing over haarwerken te verzorgen. Je krijgt informatie, uitleg, tips en uiteraard kunnen er verschillende haarwerken worden gepast om zo op een ontspannen manier kennis te maken met haarwerken en het dragen ervan. Je krijgt zelfs een demonstratie pruiken knopen te zien en er is uiteraard uitgebreid de gelegenheid om vragen te stellen.

  Headwear
  Niet alleen voor een mooi haarwerk ben je bij Frans Koopal aan het juiste adres, maar je vindt er ook een groot assortiment op het gebied van hoofddoekjes, buffjes en andere headwear. Lekker voor thuis, tijdens het slapen of wanneer je actief aan het werk bent.

  Ook op locatie
  Ben jij niet in staat om naar ons toe te komen? Desgewenst komen wij dan gewoon bij je thuis of bezoeken we je in het ziekenhuis.

  Wist je dat …
  … je vanuit de basisverzekering aanspraak kunt maken voor een vergoeding van een haarwerk, zoals een pruik of haarprothese?

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply