Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Ik ben zó gelukkig met het resultaat!’
  Rate this post

  Natuurlijk wist ik zelf ook wel dat m’n haar dun begon te worden, maar dat ik daar ook steeds opmerkingen over kreeg, raakte me diep in mijn ziel. ‘Wat begint je haar dun te worden’ of ‘Wat word je kaal’. Ze bedoelden het vast niet verkeerd, maar elke keer weer deed zo’n opmerking pijn. Ik had immers ook liever een volle bos haar, maar wat kon ik eraan doen?

  Op een gegeven moment, ik weet nog precies waar en wanneer dat was, ving ik een gesprekje tussen een moeder en haar dochtertje op: ‘Mam, die mevrouw heeft net zo weinig haar als opa!’ De moeder keek mij met een rode kleur en vol gêne aan. Ik kon wel huilen! Als het zelfs kinderen al opviel, moest het wel heel erg zijn. Hier moest ik echt iets aan gaan doen.

  Eenmaal thuisgekomen ben ik meteen achter de computer gekropen om op internet te zoeken naar iemand die haarstukken verkocht. Zodoende kwam ik terecht op de site van Frans Koopal Haarwerken en wat ik daar zag en las sprak me direct aan. Ik heb maar gelijk de telefoon gepakt om wat meer informatie te krijgen. Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan en kon er al direct de volgende dag terecht. Er werd me nog wel geadviseerd een verwijsbrief van mijn huisarts mee te nemen, zodat ik voor vergoeding van het haarwerk in aanmerking zou komen. Ook dat was geen probleem en kon nog dezelfde dag geregeld worden.

  De dag van de afspraak was ik toch wel erg zenuwachtig, maar ik sprak mezelf moed in. Het ging ten slotte om een vrijblijvende afspraak en ik was nergens toe verplicht. Eenmaal bij de pruikenzaak van Frans Koopal aangekomen, voelde ik mijn hart als een gek tekeer gaan. Gelukkig verdween dat gevoel snel, want eigenlijk voelde het meteen heel vertrouwd. De zaak straalt echt gezelligheid uit en de ontvangst was heel vriendelijk. Na een kopje koffie met wat lekkers en een intakegesprek mocht ik het eerste haarstuk passen. Wat een verschil! Ik was heel verrast en langzaam werd ik steeds enthousiaster. Met een grote glimlach op mijn gezicht keek ik mezelf in de spiegel aan en werd, nadat ik meerdere modellen had gepast, de uiteindelijke keuze gemaakt.

  Van de verkoopster hoorde ik dat ik goed verzekerd was en dat zij alles verder zou regelen met de verzekering. Ook kon ik het haarwerk eventueel nog reserveren om aan het idee te wennen. Maar nu ik had gezien hoe blij ik werd van het mooie haarwerk wat ik op kreeg, wilde ik niets liever dan het direct meenemen.

  En zo gebeurde het dat ik met ‘haar’ op mijn hoofd én een verzorgingspakket voor het haarwerk in de tas de zaak, toch nog ietwat onwennig, verliet. In de eerste de beste etalage die ik tegenkwam bekeek ik mezelf en vanaf dát moment liep ik met opgeheven hoofd verder. Nu hoef ik niet meer bang te zijn voor opmerkingen! Integendeel: ik krijg tegenwoordig vaak juist complimentjes. Mijn vriendin, die me als eerste zag nadat ik met mijn nieuwe haarwerk de zaak van Frans Koopal had verlaten, kreeg tranen in haar ogen: ‘Meid, wat mooi! Daar heb je goed aan gedaan!’

  Ik had dit veel eerder moeten doen. Dankjewel team Frans Koopal Haarwerken voor dit mooie haarwerk. Ik ben zó gelukkig met het resultaat. Iedereen die dit leest en zelf ook dun haar heeft, kan ik alleen maar aanraden om niet te lang te wachten en snel een afspraak te maken met Frans Koopal Haarwerken.

  Maria

  Uit de zaak

  Frans Koopal Haarwerken is al 3 generaties lang een begrip in Noord-Nederland. De zaak voorziet klanten die te maken hebben met haaruitval van een passend haarwerk.

  Vrijheid binnen de mogelijkheden
  Dit jaar mogen we vieren dat we 75 jaar in vrijheid leven, al is de huidige situatie met de uitbraak van het coronavirus vervelend. Laten we daarom allemaal ernaar streven om gezond te blijven, ook als je misschien je geliefden (even) niet kunt zien. We vieren dan ook de vrijheid om te genieten van het leven. Een dak boven je hoofd. Iedere dag een maaltijd. Een bed en medische zorg. En dat laatste ervaar je pas écht wanneer je ziek bent (geweest). Hoe blij ben je dan als het weer de goede kant op gaat!
  Zo zien we in de zaak dagelijks mensen met haarproblemen. We begrijpen dat niet iedereen hier goed me kan omgaan en tóch proberen we onze cliënten hun gevoel van eigenwaarde en trots weer terug te geven. Het gevoel van vrijheid. Jezelf mogen zijn. Met een mooi haarwerk.

  Feestje!
  Mogen wij de vrijheid samen met jou vieren? Hou onze site in de gaten, want we gaan er een feestje van maken!

  Goed gevoel
  Het dragen van een haarwerk hoeft niet alleen modisch of medisch te zijn, maar het doet nog zoveel meer. Haar kan er écht toe bijdragen om een goed gevoel te krijgen!

  Wist je dat …
  … haar ook bescherming biedt? Je hoofdhaar houdt de warmte van je hoofd vast, je wimpers beschermen je ogen tegen vuil en je wenkbrauwen zorgen ervoor dat transpiratievocht niet in je ogen loopt (ook daar hebben we trouwens een oplossing voor).

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply