Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Ik ga de hele middag naar mezelf kijken’
  Rate this post

  Natuurlijk weet ik wel dat mannen ook op jongere leeftijd behoorlijk last van haaruitval kunnen krijgen, maar toen ik merkte dat dit mij overkwam, wilde ik me er niet bij neerleggen. Ik wilde ‘gewoon’ weer een mooie bos haar zoals ik die altijd had gehad. Maar hoe moest ik dat aanpakken?

  Ik fiets vaak langs Frans Koopal Haarwerken, en wist al dat die zaak vrouwen helpt aan haarwerken. Ik ben er laatst eens naar binnen gegaan en heb gevraagd of ze mij ook konden helpen aan meer haar. Nou, dat konden ze, werd me gezegd, en wel met iets wat Secret Hair Microskin heet. Dat is een haarwerk dat heel dun is en als een soort folie op de hoofdhuid wordt gezet. Op die ‘huid’ zijn de haren gezet, die mijn echte haren aanvullen. Die blijven groeien natuurlijk, en daarom is het nodig dat ik ongeveer elke anderhalve maand terugga naar Frans Koopal om het haarwerk te laten vervangen.

  Vanochtend ben ik voor mijn eerste haarwerk naar de zaak gegaan, en al na een uur had ik weer de haardos die ik gewend was te hebben. Het is echt een uitkomst, en ik kan m’n haar gewoon kammen en stylen, zonder dat het haarwerk van mijn hoofd valt. Ik ben er superblij mee en ga de hele middag naar mezelf kijken in de spiegel, haha!

  Stefan (35 jaar) uit Groningen

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply