Rate this post
 • Ik ga op reis en ik neem mee…
  Rate this post

  Stel je voor: je bent net aangekomen en na een korte vlucht word je door de zon begroet. Je gooit je koffer vol zomerkleding open en stort je op een hemels bed. Je bent een beetje op vakantie, terwijl je ook om een medische reden hebt besloten om naar het buitenland te gaan. Omringd door warmte, vrijheid en die stralende zon zou je het bijna vergeten.

  Medische behandelingen kunnen zoveel gemakkelijker en comfortabeler gemaakt worden dan we in Nederland doen, vinden ze bij IM Medical Travel. Door deze te combineren met een prettige locatie bijvoorbeeld, zoals het toeristische en zonovergoten Turkije. Zo werk je zowel aan je uiterlijk als aan die rust die je eigenlijk bést even verdient.

  Goed op weg
  Wat kun je verwachten van zo’n medische reis en waarom zou je naar het buitenland vertrekken om wat aan je uiterlijk te laten doen? Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat je niet meer tevreden bent met je spiegelbeeld. Je ziet minder scherp, verbergt je glimlach omdat je gebit er niet meer zo mooi uitziet, je hebt last van dunner wordend haar of kale plekken, je kampt met overgewicht of misschien is er iets waar je je op esthetisch niveau gewoon erg aan stoort. In Nederland is er veel verschil in klinieken en je voelt je lang niet overal even prettig. Bovendien draai je in meer en meer gevallen zelf voor de kosten op en daar heeft lang niet iedereen de middelen voor.

  Neem me mee!
  Behalve de prettige, warme omgeving en de betaalbaarheid van een medische reis word je ook vanaf het eerste contact met IM Medical Travel tot na de behandeling meegenomen in het proces. Zo begin je met een kennismaking in Nederland, tijdens een consultdag of online consult met IM Medical Travel en de Turkse specialist. Hierbij worden jouw wensen bespreken, worden jouw vragen beantwoord en zal de specialist adviezen geven of een vooronderzoek uitvoeren. Zo weet jij wat je kunt verwachten en met wie je te maken krijgt als je in Turkije bent gearriveerd, en weten de specialisten in Turkije wat er nodig is om jou een glimlach op jouw gezicht te bezorgen.

  Op locatie
  Je ziet het klimaat veranderen door het raampje in het vliegtuig en dan is het zover: je bent aangekomen in Turkije. Leuk, maar misschien ook een beetje spannend. Je wordt volledig ontzorgd én verzorgd. Zo staat de chauffeur op je te wachten bij aankomst. Deze brengt je naar de accommodatie. De klinieken waarmee IM Medical Travel samenwerkt, bieden dezelfde kwaliteit en service als een kliniek in Nederland, en werken volgens Europese standaarden. De specialisten zijn internationaal opgeleid en spreken Engels of Duits.

  Behandeling met zorg
  IM Medical Travel vindt goede communicatie erg belangrijk. De Nederlandstalige hostess ter plaatse ontmoet jou op de eerste dag van jouw vakantie. Zij zal je ontvangen in de kliniek en aanwezig zijn gedurende het eerste consult, zodat je niet met je mond vol tanden staat en je al jouw vragen en wensen in jouw eigen taal kunt bespreken. Tijdens jouw verblijf in Turkije is de hostess dag en nacht bereikbaar voor al jouw vragen, zorgen en wensen. De nazorg in Nederland is prima geregeld en mocht er onverhoopt aanvullende medische zorg nodig zijn, dan zorgt IM Medical Travel voor een passende oplossing.

  Behandelmogelijkheden IM Medical Travel
  – tandheelkunde
  – ooglasering
  – haartransplantatie
  – medische en cosmetische behandelingen

  De ervaring van… Jolien (38)
  ‘Voordat ik aan de reis begon, heb ik wel even spanning gehad, want zou het wel goedkomen? Haal ik het vliegtuig wel? Wat als er complicaties waren bij de operatie? Ik spreek helemaal geen Turks! Pas op het vliegveld in Turkije voelde ik de spanning van me afglijden. Wat een rust en fijne sfeer heerste er. Ik werd opgehaald door een chauffeur en werd door hem naar mijn hotel gebracht.’

  ‘Ook werd een boel spanning al weggenomen toen ik in Nederland met Ilona van IM Medical Travel sprak. Eigenlijk was iedereen altijd heel behulpzaam en geduldig. Er was geen vraag die ik niet kon stellen. Daardoor wist ik dat ik in goede handen was. Ik was in eerste instantie vertrokken naar Turkije voor een cosmetische behandeling, namelijk een voorhoofdslift. Ik had het gevoel dat mijn gezicht ‘hing’ en ik zag er vermoeid en oud uit.’

  ‘Ik ben dankbaar voor de manier waarop het proces is verlopen. Het had niet beter kunnen gaan. Er werd zorg voor me gedragen en ik heb het ervaren als een warm bad. Ik ben blij dat ik het gedaan heb, ondanks mijn oorspronkelijke spanning. Ik had me geen beter resultaat kunnen wensen en voel me nu meer mezelf dan ooit.’

  Over IM Medical Travel
  IM Medical Travel is opgericht door Ilona Benders, nadat ze twaalf jaar werkzaam was geweest in de medische sector in Turkije. De zeer ervaren Ilona is gespecialiseerd in medische en cosmetische behandelingen en spreek volledig Turks.

  Door alle ervaring die ze heeft opgedaan in Turkije, kan ze haar klanten van de beste klinieken en specialisten voorzien. IM Medical Travel biedt medische reizen aan, zodat mensen behandelingen kunnen afnemen die betaalbaar én kwalitatief zijn. Sommige mensen vinden het spannend om naar het buitenland te gaan voor de behandeling. Begrijpelijk, maar onterecht, want de lagere prijzen zeggen niets over het niveau van de zorg.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply