Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • ‘Ik geniet van de zomer, ook met mijn borstprothese’

  ‘Wat mij betreft kan de zomer niet vroeg genoeg beginnen. Lekker in de tuin of op een terras, genieten van het mooie weer. Mijn borstprothese belemmert me daar absoluut niet bij.’ Aan het woord is Miranda, in 2015 getroffen door borstkanker en voor haar borstprothese, lingerie en badkleding klant bij KMI Mammacare in Nieuwegein.

  Jaarlijkse modeshow in april
  ‘Na mijn borstamputatie heb ik in april de modeshow van KMI Mammacare bezocht. Ik was vooraf best sceptisch, maar in een zeer ontspannen sfeer werden de nieuwste collecties lingerie en badkleding getoond. De collecties worden getoond door vrouwen die ook borstkanker hebben gehad en borstprothesedragend zijn. Maar omdat ik nog geen borstprothese had, heb ik eerst een afspraak gemaakt met een mammacare-adviseuse van KMI.’

  Zwemprothese bestand tegen zeewater
  ‘KMI Mammacare heeft allerlei soorten en maten protheses van Anita, ABC en Amoena op voorraad. Tijdens mijn eerste afspraak heb ik verschillende soorten protheses gepast en zijn we tot een mooi resultaat gekomen. Omdat ik graag zwem, heb ik ook direct een zwemprothese aangeschaft. Zo heb ik op het strand of in het zwembad gelijk de mogelijkheid om mijn badmode aan te trekken. De zwemprothese zit hier dan immers al in.’
  Kijk in de voorwaarden van uw aanvullende verzekering of u in aanmerking komt voor de vergoeding van de zwem­prothese. Mocht dit niet zo zijn, dan kunt u de zwemprothese natuurlijk ook zelf aanschaffen.

  Zomerse tops met pocket
  ‘Sinds mijn eerste bezoek aan de modeshow heeft KMI Mammacare er een vaste klant bij. Ik woon zelf in Tiel, maar heb dat half uurtje rijden er graag voor over. En er is tegenwoordig ook een webshop (www.kmimammacare.nl/webshop), dus dat maakt bestellen nog eenvoudiger. Ze hebben een prachtig assortiment bh’s, een uitgebreide keuze in bikini’s, tankini’s en badpakken (allemaal geschikt voor een borstprothese) en ook hemdjes met een aparte pocket voor mijn borstprothese. Dus nog steeds zeg ik ‘De zomer kan wat mij betreft niet vroeg genoeg beginnen!’

  Beugelvrije bh’s
  In het reguliere modebeeld hebben alle bh’s tegenwoordig een beugel. Maar niet elke vrouw (ook vrouwen zonder borstprothese!) vindt zo’n bh prettig zitten. KMI Mammacare begroet in de winkel dan ook steeds meer vrouwen zonder borstprothese om mooie beugelvrije lingerie te kopen: sportief, stijlvol, modieus of neutraal. We adviseren iedere vrouw graag bij een goed passende bh.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply