Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • ‘Ik haw wer moarnsbrochje mei myn bern’
  4/4 - (1 stemmen)

  ‘Bijna elke dag hoor ik: ‘Wat zou ik graag jouw baan willen hebben!’ Ik geef het toe: mijn baan is echt heel leuk! Ik werk namelijk onder andere als presentatrice. Daarnaast ben ik regelmatig spreker op beurzen en symposia én ben ik mijn derde boek aan het schrijven. Omdat ik een hectisch, vol leven heb, zijn de gezamenlijke ontbijtjes met mijn gezin heilig. Mijn man moet vaak tot laat werken, dus de ochtend is hét moment dat we echt met ons viertjes zijn. Om stipt zeven uur klinkt het al ‘Mama!’ van beneden.

  Maar helaas komt het vaak voor dat mama nog voor de spiegel staat om zichzelf klaar te maken voor een nieuwe dag. Een kleurtje hier, een oogpotloodje daar… Alles moet goed zitten, zeker omdat ik vaak op het scherm te zien ben en veel contact heb met anderen. In het bijzonder vind ik het belangrijk dat mijn heldere oogopslag goed opvalt. Mijn lichte, groene ogen benadruk ik daarom graag met eyeliner, en mijn wenkbrauwen accentueer ik met een borsteltje en bruin potlood. Helaas ben ik niet zo vaardig als de gemiddelde beautyblogger, dus om mijn make-up helemaal perfect te krijgen, ben ik minstens een half uur bezig. En dat gaat helaas van mijn quality time met mijn gezin af…

  Ik legde de situatie voor aan een vriendin in hetzelfde vakgebied. Tot mijn verrassing zei ze niet: ‘Sta gewoon wat eerder op!’ maar: ‘Heb je al weleens aan permanente make-up gedacht?’ Ik zei dat ik meteen van die harde lijntjes voor me zag, die wenkbrauwen moeten voorstellen. Mijn vriendin keek me toen trots aan. Wat bleek: haar mooi gevormde, totaal natuurlijk ogende wenkbrauwen waren ook tot stand gekomen met permanente make-up. Als het bij haar zo mooi was geworden, dan durfde ik het ook wel!

  En dus maakte ik een afspraak bij Praktijk Nieuwe KYK voor mijn wenkbrauwen. De specialiste bracht de PMU aan in de kleur en het model die het beste bij mijn huidskleur en gezichtsvorm pasten. Het pigment werd in heel fijne, dunne lijntjes in mijn huid aangebracht, alsof het echte haartjes voorstellen. Ik had de specialiste ook mijn ‘ochtend-struggle’ uitgelegd. Zij tipte om ook een permanent lijntje eyeliner te laten zetten. Ook daar besloot ik voor te gaan. De PMU-behandeling viel me overigens alleszins mee. De specialiste was heel gezellig én leverde vakkundig werk af! Ik was zó tevreden, dat ik direct mijn lippen heb laten doen. Mooi zachtrood; perfect!

  Tegenwoordig ben ik al in tien minuutjes klaar. ‘Ús mem’ zit dus gewoon weer elke ochtend aan het ontbijt!

  Vakkundige behandeling
  Permanente make-up (PMU) is tegenwoordig een specialistisch vak waar veel bij komt kijken. De medewerkers van Praktijk Nieuwe KYK volgen daarom met regelmaat diverse masterclasses en trainingen om up-to-date te zijn en te blijven. Een PMU-behandeling vraagt om uiterste precisie en jouw wensen zijn voor de PMU-specialiste ontzettend belangrijk.
  Praktijk Nieuwe KYK is aangesloten bij de NSGP, waardoor je verzekerd bent van een vakkundige behandeling.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply