Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Ik heb de smaak helemaal te pakken!’
  Rate this post

  De 43-jarige Rosalyn had bepaald geen uitgebreide sportcarrière. De gymlessen op de middelbare school liet ze al het liefst schieten, en ook in haar latere leven werd sporten en bewegen geen hobby. Eten wel! Maar het gevolg was dat ze behoorlijk in gewicht toenam, totdat ze besloot dat het niet langer zo kon doorgaan.

  Wanneer ging de knop om en besloot je het écht anders aan te pakken?
  ‘Dat was het moment dat ik me realiseerde dat het me steeds meer moeite kostte om de trap op naar mijn appartement te lopen. Al dat overtollige gewicht dat ik met me mee moest nemen… Ik wilde niet meer zo verder en wilde veranderen. Niet meer hele avonden op de bank hangen met chips, maar een gezondere en betere versie van mezelf worden. Dan zou ik trots zijn op mezelf, en anderen zouden trots zijn op mij. Dat leek me geweldig. Maar eerdere pogingen om af te vallen waren geen succes, omdat de resultaten maar tijdelijk waren en ik niet goed begeleid werd. Een vriendin tipte me over Easyslim.nu, en dat bleek een schot in de roos!’

  Hoeveel ben je afgevallen en hoe heb je dat gedaan?
  ‘Ik ben nu een jaartje bezig bij Easyslim.nu, en ben in de afgelopen periode ongeveer 20 kilo kwijtgeraakt. Ik ben nu al heel blij met mijn resultaat, en ga voorlopig nog een tijdje door. Ik heb de smaak helemaal te pakken! Niet alleen de behandelingen met het Easyslim.nu apparaat bevallen me goed, ook de Easique shakes zijn beter dan ik van tevoren had gedacht. Die vormen een prima combinatie met de behandelingen met het apparaat.’

  Wat is het verschil tussen de maaltijdvervanger Easique en reguliere shakes?
  Ik zit met de shakes van Easique veel sneller vol dan bij andere shakes. Het was me al uitgelegd dat dat komt doordat de shakes bestaan uit zuivel, haver en lupine. Die combinatie zorgt ervoor dat je sneller en voor een langere tijd verzadigd blijft. En ik heb geleerd dat het hoge gehalte aan eiwitten ervoor zorgt dat m’n spieren niet verloren gaan bij het afvallen, maar krachtig blijven.’

  Is het lastig om het traject vol te houden?
  ‘Ik moest wel in het ritme komen, en dat was even wennen. Maar gelukkig waren er veel contactmomenten. Die vormen voor mij niet alleen een stok achter de deur, maar je realiseert je ook dat je er niet alleen voor staat. Je wordt goed begeleid naar het succes dat je voor ogen hebt.’

  Je verliest gedurende het traject geen spieren, maar ontwikkelt ze juist. Wat is daar het voordeel van?
  ‘Dat je je sterker voelt. Ik merk het nu echt als ik de trap op loop. Het kost me gewoon minder moeite. En ik ben veel minder snel buiten adem. Dat is een heel verschil met vroeger, toen ik eigenlijk overal te beroerd voor was als het om bewegen ging.’

  Hoe blijf je gemotiveerd?
  ‘Nou, de resultaten die ik nu al behaald heb, helpen natuurlijk goed! Ik heb mijn lesje wel geleerd, dus ik denk niet dat ik problemen ga krijgen met mijn motivatie. Ik ben echt wel veranderd.’

  Hoe gaat het nu verder?
  ‘Ik blijf dus nog een tijd bezig met mijn traject. En het leuke is: het was een vriendin van me al vroeg opgevallen dat ik gewicht was kwijtgeraakt. We doen nu samen aan hardlopen; iets waarvan ik jarenlang dacht dat ik het nooit zou gaan doen. Ik heb mijn leefstijl dus veranderd en ik heb er nog plezier in ook!’

  Wat kun je de lezer adviseren?
  ‘Kijk op de website van Easyslim.nu hoe de methode in elkaar zit. Het gaat niet om een dieet of zo, maar je werkt echt aan je doelen. Je wordt slanker en sterker, en je huid wordt ook mooier en strakker. Dat is een geweldige combinatie! En maak gebruik van de kennismakingsactie, want zo ben ik een jaar geleden ook begonnen.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply