Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • ‘Ik heb een map vol met ontwerpen’

  Ik heb al veel meer tatoeages, maar voor mijn meest recente tatoeage zocht ik een artiest die een ontwerp van mijzelf wilde zetten. Niet iedereen doet dat namelijk. Toevallig zitten de kinderen van Leo van Personal Ink en mij bij elkaar op school, dus wij kwamen elkaar geregeld tegen. We raakten in gesprek, en hij vond het hartstikke leuk om mijn ontwerp te plaatsen op mijn rechter bovenarm. Die was nog leeg.

  Natuurlijk heb ik me wel eerst verdiept in het werk van Leo, en heb ik er met hem over gepraat. Ik ga niet met zomaar iemand in zee. Het moet wel klikken, want je zit toch een flinke tijd met een tatoeëerder in dezelfde ruimte. Nou, en met Leo was er een klik, hij is een gezellige kerel, en we hebben altijd wel wat waar we over kunnen praten. Het vak van tatoeëren bijvoorbeeld. Ik heb zelf al een map vol met ontwerpen, en er zijn al wat mensen die met een ontwerp van mij rondlopen! Zelf wil ik ook tattoo-artiest worden, maar daar gaat nogal wat tijd in zitten. Ik ben al wel aan het oefenen. Ik wil namelijk niet zomaar ‘op’ iemand gaan kleuren; het moet wel een goed resultaat zijn.

  De tatoeage die ik heb ontworpen, is een heel persoonlijke. Ik heb mijn tekening meegenomen naar de studio, en Leo heeft er een blauwdruk van gemaakt. Daarna heeft hij de afbeelding precies zo op mijn arm gezet als op mijn tekening. Dat kan hij wel hoor. De tatoeage heeft veel weg van een henna-tatoeage. Onderaan zie je vier hartjes met de voorletters van mijn kinderen. Drie hartjes zijn blauw en één hartje is roze, want ik heb drie zoons en een dochter.

  Ik ben nog niet klaar met versieringen hoor. Over een paar dagen ga ik alweer bij Leo langs. Dit keer voor een tatoeage waarvan hij het ontwerp zelf heeft gemaakt. Die komt op mijn kuit, en wordt heel erg gaaf!

  – Eva uit Zwolle –

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply