Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Ik heb lak aan wat een ander van mijn steeds wisselende kapsels vindt’
  Rate this post

  Lieve Layla, dankjewel voor weer een leuk haarwerk.Ik voelde me even niet meer ‘ik’ met mijn haarwerk. Soms heb ik dat en dan bel ik jou gewoon op om te vragen of je even tijd hebt. Als ik dan bij je kom, ligt de tafel weer vol met haarwerken: kiezen maar. Dan voel ik me net een kind in een snoepwinkel!

  Volgende week mag ik mijn andere model bij je ophalen. Die is weer totaal anders dan ik net mee­genomen heb en voor de winter heb ik ook al twee totaal andere haarwerken gereserveerd. Je bent iemand die je werk werkelijk met liefde voor het vak en de klanten doet. Top!

  Ik heb besloten dat ik lak ga hebben aan wat een ander vindt van het feit dat ik iedere keer een ander kapsel heb. Als je zelf haar hebt, kun je immers ook om de zes weken naar de kapper of iedere week  en dan wat anders laten doen, zoals haar eraf, dreads of extensions erin. Dus waarom zou ik als haarwerkdraagster dat dan niet kunnen, vroeg ik me vorige week af. Daarom ging ik naar Layla en heb ik drie leuke haarwerken voor de zomer uitgezocht én drie voor de winter. Tot nu toe, want je weet maar nooit wat ze weer voor leuks hebben als ik kom om die andere drie op te halen. Ze zijn allemaal totaal verschillend. Het thuisfront heeft ze ook weer goedgekeurd. Als ik een bad hairday heb, zet ik een ander haarwerk op en mijn bad hairday verandert in een good hairday.

  Thanks Layla, voor weer een supercollectie! En Sylvana ook bedankt voor dat leuke modelletje dat je erin geknipt hebt. Tot gauw.

  Liefs,
  een enthousiaste en vooral tevreden klant

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply