Rate this post
 • ‘Ik heb mijn zelfvertrouwen terug!’
  Rate this post

  ‘Uiterlijke verzorging en dus ook mijn haar is altijd al erg belangrijk voor mij geweest. Toen mijn haar op een gegeven moment heel snel veel dunner werd, werd ik dan ook erg onzeker.’

  Voor Ria is haar haar heel belangrijk. Ze heeft altijd een eigen kapsalon gehad en weet dus als geen ander hoe je met haar moet omgaan en wat haar voor een mens doet. ‘Mijn haar zat ook altijd heel verzorgd. Dat moest ook, want ik wilde een visitekaartje voor mijn klanten zijn. Ik kreeg ook altijd veel complimenten, wat ik natuurlijk fijn vond.’

  Een paar jaar geleden kreeg Ria last van erge haaruitval, waarschijnlijk door medicijngebruik. In het begin viel het nog niet zo op, maar op een gegeven moment kreeg zij commentaar van haar omgeving dat je op haar hoofdhuid kon kijken. Omdat Ria natuurlijk heel handig is, heeft ze dit een hele poos goed weten te camoufleren.

  ‘Maar op een gegeven moment ging dat niet meer. Ik merkte dat ik erg onzeker werd. Ik was er constant mee bezig. Toen dat onzekere gevoel de overhand nam, wist ik dat ik op onderzoek uit moest. Door mijn vak ken ik een klein beetje de haarwerkbranche. Daardoor wist ik dat in Utrecht een goed en kundig haarwerkbedrijf zit: Haar op Maat Pelatti. Voor mij niet echt naast de deur, maar aangezien mijn haar heel belangrijk voor mij is, vond ik een ritje naar Utrecht zeker de moeite waard. En wat ben ik blij dat ik daar terecht ben gekomen! Alle tijd en aandacht is er voor mij genomen. Het vakmanschap straalt ervanaf in een heel gemoedelijke omgeving met alle privacy. Ik wist dat mijn probleem in goede handen was.’

  Elke gewenste coupe mogelijk
  Voor Ria is een haaraanvulling op maat gemaakt. De kleur is ook precies aangepast aan haar eigen haarkleur. Ria heeft voor een systeem gekozen dat ze zelf op en af kan zetten en dat ze met haar eigen haar moet vermengen. Nou is zij heel handig, maar ook iemand die minder handig is, kan dit met gemak, mede omdat het op maat gemaakt is. Elke gewenste coupe is mogelijk. Ria heeft voor haar eigen vertrouwde model gekozen omdat dat bij haar past en daar voelt ze zich goed bij.

  Heerlijk gevoel
  Ria: ‘Ik ben zó blij met mijn haaraanvulling! Ik ben weer de vrouw die ik was voordat mijn haar zo extreem dun werd. Ik ben de haarstylistes van Haar op Maat Pelatti heel dankbaar. Ik heb mijn zelfvertrouwen terug. En wat een heerlijk gevoel is dat!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply