fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • ‘Ik heb weer een frisse blik’

  Als ik in de spiegel keek, liet mijn weerspiegeling iemand zien die ik eigenlijk helemaal niet herkende. Oké, ik had een paar jaar geleden de dertig aangetikt. Toch baalde ik van mijn steeds meer hangende ­oogleden. Ik vond dat ik er een vermoeide, chagrijnige uitstraling van kreeg, ­waarmee ik er bovendien ook ­ouder uitzag dan ik ­werkelijkheid was. Ik wilde er weer fris en jong ­uitzien, ­precies zoals ik mij vanbinnen voelde!

  Van twee vrouwelijke bloggers had ik over PlexR gehoord. Met dit apparaat worden plasmaflitsjes vlak boven de huid gegeven. Kleine huidcelletjes in de huid verdampen hierdoor als het ware waardoor de huid samen trekt en strakker werd. De betreffende vloggers die PlexR hadden gedaan, leken wel vijf jaar jonger!

  Even tussen jou en mij: die verhalen en de daarbij horende voor- en nafoto’s leken mij eigenlijk te mooi om waar te zijn. Maar omdat ik me erg stoorde aan mijn hangende oogleden, vond ik deze techniek toch wel erg interessant. Dit vooral omdat de behandeling mij gemakkelijk en niet zo ingrijpend leek. En dus besloot ik een persoonlijk adviesgesprek te plannen. De cosmetisch arts luisterde goed naar mijn vragen en wensen. Hij bekeek mijn oogleden en ging de verschillende behandelingsopties na. Hij legde uit dat mijn hangende oogleden het gevolg waren van huidveroudering. Mijn bovenste oogleden hingen verder over mijn oog dan ‘normaal’ is. Om die reden was er sprake van huidoverschot. Omdat ik volgens de arts relatief weinig ‘overtollige huid’ had, was ik een prima kandidaat voor de PlexR behandeling. Waarschijnlijk hoefde ik ook niet terug te komen voor een tweede nabehandeling. Ook liet de arts zien welk resultaat ik kon verwachten: een prachtige open blik. Mede doordat er echt naar me geluisterd en alles uitgebreid en geduldig werd uitgelegd, had ik er een goed gevoel bij. Op het moment dat mijn wensen duidelijk waren en al mijn medische gegevens waren genoteerd, besloten we tot behandeling over te gaan. Spannend!

  Of het zeer deed? Die vraag kreeg ik van al mijn vriendinnen en familieleden. Maar ik vond het oprecht heel erg meevallen, ik had erger verwacht! Al is dat misschien ook omdat ik sowieso niet zo’n held ben als het om medische behandelingen gaat… Ik werd op de plekken van behandeling verdoofd met crème, waardoor ik er weinig van heb gevoeld. Na de behandeling kon ik even bijkomen. Dezelfde dag kon ik weer naar huis. In de dagen erna ervoer ik op de behandelde gebieden geen pijn, maar wel van jeuk en irritatie. Mijn oogleden waren wat gezwollen. De korstjes die door de plasmaflitsjes waren ontstaan, waren er na een paar dagen afgevallen en hadden geen littekens achtergelaten. Ik moest er wel extra goed op letten dat ik niet te veel werd blootgesteld aan de zon. Soms zette ik gewoon een zonnebril op. Maar toen het herstel na een klein weekje eenmaal voorbij was… Wow, geweldig! Mijn huid was nog een beetje rood, maar zag er fris en nieuw uit. Ook de slapheid was verdwenen, mijn huid stond mooi strak.

  Tot op de dag van vandaag ben ik blij dat ik de behandeling heb ondergaan. Je ziet heel duidelijk dat mijn oogleden veel minder hangen, ik heb weer een frisse blik! Ik ben het levende bewijs dat er met de PlexX behandelingen écht beloofd wordt er kan worden waargemaakt. Heerlijk, ik zie er eindelijk weer zo fris en jeugdig uit als zoals ik me voel!

  Cathalijne, 33 jaar

  Alles over ­huidveroudering!
  Helaas: er is niet aan te ontkomen. Vanaf je dertigste neemt de productie van de stoffen die je huid strak houden af (collageen en elastine). Resultaten met PlexR-behandelingen zijn direct zichtbaar en definitief. Daarnaast heeft de behandeling een tweede langetermijnvoordeel: een PlexR-ingreep geeft tegelijkertijd een ­bio-stimulatie in de diepere huidlagen, wat resulteert in de nieuwe aanmaak van collageen en elastinevezels. Deze duo-actie ondersteunt een blijvend effect van de PlexR Plasma Soft Surgery ­behandeling.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply