Rate this post
 • Ik help je kindje lekker slapen!
  Rate this post

  Slaapt je kindje slecht, en ben je moe van de gebroken nachten? Er zijn afgelopen 15 jaar veel moeders in mijn praktijk geweest met baby’s en kinderen die moeilijk inslapen of doorslapen. En ik heb bijna evenveel moeders na een paar weken opgelucht zien terugkomen, omdat het veel beter gaat, zowel met het slapen van hun kindje als met henzelf.

  Met een goed gekozen homeopathisch middel kan de rust snel weer terugkeren. Je kindje krijgt geen homeopathisch slaapmiddel, maar een homeopathisch middel dat past bij de oorzaak van de onrust of het slaapprobleem. Die oorzaak hoef je als ouders niet te weten voordat je een afspraak maakt. Het wordt tijdens een consult meestal vanzelf duidelijk.
  En zit je als kersverse moeder zelf niet helemaal lekker in je vel, overweeg dan ook een afspraak voor jezelf. Het is fijn als je kindje en jij weer blij zijn met elkaar, en ik vind dit fijn om te doen.
  Homeopathie kan ook een uitkomst bieden bij onder meer concentratieproblemen, allergieproblemen en chronische oorontstekingen.

  Consulten worden (gedeeltelijk) vergoed via de aanvullende zorgverzekering en het eigen risico is niet van toepassing.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply