Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Ik kan er ook mee zwemmen!’
  Rate this post

  ‘Ik heb best wel een druk leven, en dus ook ‘s ochtends niet veel tijd om me op te maken. ‘t Is een beetje een noodzakelijk kwaad, want ik wil er natuurlijk niet beroerd uitzien. Dat kan ook niet, want op mijn werk heb ik veel te maken met klanten, en dan moet ik er wel op m’n best uitzien.

  Een kennis van me heeft me een paar maanden geleden verteld over permanente make-up. Zij had die laten aanbrengen omdat ze maar weinig wenkbrauwharen had, en ze had die laten aanvullen met permanente make-up. Dat vond ze ideaal, want het maakte haar gezicht echt een stuk sprekender, zei ze. Ik kon het verschil zelf niet zo goed zien, want ik kende haar niet zo goed, maar ze zag er prima uit, en je kon helemaal niet zien dat de wenkbrauwen gepigmenteerd waren. Ze raadde me aan om eens naar Oculusline te gaan en me te laten uitleggen wat er voor mij mogelijk was.

  De eigenaresse heeft me uitgelegd dat permanente make-up een heel oppervlakkige vorm van tatoeëren is, en ik heb toen gekozen voor een eyeliner. Die werd eerst voorgetekend op m’n gezicht, en toen ik zag dat het er goed uitzag, heeft ze de eyeliner gepigmenteerd. Het zag er prima uit, en nu nog steeds. Ik heb er geen omkijken meer naar, en ik kan er ook mee zwemmen! Dat is heel fijn, want ik zwem graag, en dan is het handig dat je niet steeds in de weer bent met make-up.

  Over een paar jaar, als de permanente make-up vervaagd is, ga ik weer terug naar de salon om het te laten bijwerken. Dit is echt een goede oplossing!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply