fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Ik kan weer voelen

  Ik wil ik er altijd zijn voor mijn partner en onze schatten van kinderen. Ik hou van mijn baan en vind het heerlijk om af en toe met vriendinnen af te spreken. Maar toch had ik steeds vaker het gevoel dat ik alleen maar aan het rennen was. En daarbij leek ik mezelf een beetje te zijn kwijtgeraakt. Ik merkte ook dat mijn lichaam ging protesteren. Ik was doodmoe, had vaak hoofdpijn en voelde me zo gespannen.

  Daarom vond ik dat ik mezelf maar eens op een massage moest trakteren. Na een ­zoektocht op internet kwam ik bij Me Siento terecht en ik kan je zeggen: ik voel me als ­herboren. Marian Ketel is een warm mens bij wie ik me meteen op mijn gemak voelde. Ze legde me uit dat waar (ontspannings)­massage spieren ontspant en versoepelt, massagetherapie tot bewustwording en inzicht kan leiden. ­Massagetherapie is een goede vorm van aandacht aan het lichaam geven. En dat was wel een eyeopener voor mij, want al mijn aandacht gaf ik aan anderen. Aan mezelf of lief zijn voor mijn lijf kwam ik niet toe. Daar is nu verandering in gekomen. Ik bezoek Marian regelmatig, want ik ben gaan ‘voelen’. En dat is ook precies wat ‘Me Siento’ betekent: ik voel. Daardoor ben ik me veel meer bewust van wat er in mijn lichaam is en welke raad het me probeert te geven. Marian werkt met verschillende massagevormen en afhankelijk van mijn klacht bespreekt ze altijd met me welke vorm ze toe gaat passen. Het is echt een cadeautje, ik kan het iedereen aanraden.
  – Diana (32)
  uit Alphen aan den Rijn

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply