Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ik kijk weer met een frisse blik de wereld in
  Rate this post

  Ellen (57): ‘Ineens stoorde het me. Op welke tijd van de dag ik ook in de spiegel keek, ik zag er dodelijk vermoeid uit met die overhangende oogleden. Er werd me zelfs regelmatig gevraagd of ik moe was; het viel anderen dus blijkbaar ook op. Ik vond me er opeens als een oude vrouw uitzien. De laatste maanden had ik ook veel last van een vermoeid gevoel. Net alsof ik een krachtsinspanning moest leveren om mijn ogen open te houden en daar kreeg ik gewoon vaak hoofdpijn van.

  Ik had wel eens wat gelezen over ooglidcorrecties, maar dat is best een dure ingreep. Tot ik van een kennisje hoorde dat ik daarvoor ook bij Huisartsenpraktijk Poortvliet terechtkon tegen een heel vriendelijk tarief. Ik heb er eerst een nachtje over geslapen, maar de volgende ochtend heb ik gelijk gebeld voor meer informatie en ik heb een afspraak gemaakt voor een consult.’

  Cornelis Poortvliet: ‘Ellen kwam bij mij op het spreekuur om te overleggen of ze in aanmerking kwam voor een ooglidcorrectie. Het probleem was me direct duidelijk: ze had veel overtollige huid. Het hing zelfs tot over haar wimpers en ik kon me voorstellen dat ze daar veel last van had. Ellen was geen patiënt uit mijn eigen huisartsenpraktijk, dus ik heb eerst haar medische achtergrond doorgenomen en haar algemene gezondheidstoestand onderzocht. Na het uitgebreide informatiegesprek, waarin ook mogelijke complicaties die zich kunnen voordoen worden besproken, was Ellen direct heel stellig dat ze de ingreep wilde ondergaan. Er werd een datum voor de behandeling vastgesteld.’

  Ellen: ‘De dag van de ingreep was ik best wat zenuwachtig, maar achteraf viel het ontzettend mee. Dokter Poortvliet heeft me plaatselijk verdoofd door middel van een aantal kleine injecties. Ik heb het maar over me heen laten komen en voordat ik het wist, had ik alles al weer achter de rug. De eerste dagen na de ingreep zag alles er nog wat rood en gezwollen uit, maar pijn heb ik nauwelijks gehad. Na een week ging ik terug om de hechtingen te laten verwijderen en na drie maanden ben ik nog een keer voor controle geweest. Ik had dit veel eerder moeten doen. Ik ben zo blij met het resultaat! Ik lijk wel tien jaar jonger en heb weer een mooie, frisse blik. Ik krijg nu regelmatig complimentjes dat ik er zo goed uitzie!’

  Huisarts Poortvliet is aangesloten bij de NVVCC, de Nederlandse Vereniging Voor Cosmetische Chirurgie. Hierdoor ben je er als patiënt van verzekerd dat hij regelmatig wordt bijgeschoold, trainingen krijgt en op de hoogte is van de huidige regelgeving omtrent cosmetische chirurgie.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply