Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Ik kom steeds weer bij haar terug’
  Rate this post

  Al bijna 3 jaar bezoek ik Sandra van Pedicurepraktijk De Stap zeer regelmatig voor een uitgebreide voetbehandeling. Ik kom steeds weer bij haar terug, omdat zij een
  vakbekwame pedicure is. 

  Sandra werkt zorgvuldig, is kordaat en legt duidelijk uit wat ze doet. Zij geeft daarnaast ook advies over hoe eventueel zelf om te gaan met problemen die zich aan voeten voordoen. Dat hygiëne tijdens de behandeling belangrijk is, behoeft weinig toelichting. Bij Sandra is dit aspect dik in orde. Zo steriliseert zij haar instrumenten altijd in mijn bijzijn. Verder is zij altijd bezig met innovaties om haar dienstverlening uit te breiden of te optimaliseren. Recentelijk heeft zij haar instrumentarium uitgebreid met een antikalknagelapparaat. Zelf laat ik me altijd weer verrassen door de nieuwste nagellaktrends die Sandra zodanig aanbrengt, dat ik er wekenlang geen omkijken meer naar heb.
  Kortom: ik ben erg tevreden over de dienstverlening van Sandra en ik beveel haar dan ook van harte aan. Niet alleen om de voetverzorging, maar ook om de gezelligheid van Sandra als persoon met wie, onder het genot van een kopje thee in de stoel, altijd de meest uiteenlopende gesprekken ontstaan. Na mijn bezoek aan Sandra breng ik vaak nog een bezoekje aan haar buurvrouw Marjolein in dezelfde praktijkruimte.
  Zij is schoonheidsspecialiste, en samen vullen zij elkaar qua behandelingen goed aan, waardoor ik na een leuke avond weer volledig verzorgd de deur uitloop.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply