Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Ik kreeg eindelijk het kapsel waar ik altijd van droomde’
  Rate this post

  Veel mensen wensen iets wat ze zelf niet hebben. Voor mij was dat altijd een weelderige haardos. Waarom is het zo oneerlijk verdeeld in de wereld? Waarom lijkt het alsof anderen nooit een bad hair day hebben en ze wakker worden met een gestyled kapsel?

  Zelf heb ik dun, slierterig haar. Ik kreeg vaak te horen dat het alleen wat verzorging nodig had en het dan best wel oké was. Hoezo alleen een beetje verzorging? Ik liep iedere kapper af om er vervolgens, na een hoop geld te hebben besteed, gedesillusioneerd vandaan te komen. Uiteindelijk zouden extensions dé oplossing zijn. Aan mijn dunne haren werd lang haar bevestigd, maar bovenop mijn hoofd en in het gezicht bleef mijn haar dun. Toen na enige tijd de extensions, inclusief mijn eigen haren waaraan ze bevestigd zaten, eruit gevallen waren, kon ik wel huilen. Hier werd ik alleen maar nóg verdrietiger van!

  Dan maar een pruik… Zo kon het niet langer. Ik maakte een afspraak bij Frans Koopal Haarwerken en dat gaf me al een stukje rust. ’s Nachts begon het echter weer te malen. Wat zou een pruik met mijn eigen haar doen? Kon het wel doorgroeien of zou het helemaal verstikken? En wat zou er gebeuren als ik buiten liep wanneer het hard waaide of regende? De volgende dag was ik helemaal zenuwachtig. Voor alle zekerheid schreef ik al mijn vragen op, zodat ik ze bij Frans Koopal Haarwerken kon stellen, en ging ik naar mijn afspraak.

  Hier werd er anders naar me gekeken. Er werd voor het eerst naar een échte oplossing gezocht! Nadat ik mijn wensen had gedeeld, kon het passen beginnen. Dat was een fantastische ervaring, want ik werd helemaal blij van ieder nieuw haarwerk dat op mijn hoofd werd gezet. Mijn dag kon niet meer stuk! Ik had me druk gemaakt om niks!
  Er werd duidelijk uitgelegd hoe ik het haarwerk moest behandelen en ik werd geïnstrueerd hoe ik het haarwerk op de juiste manier op moest zetten. Eindelijk, ja eindelijk, had ik het mooie haar waar ik van had gedroomd! Het lange, dikke en golvende haar waar ik altijd van had gedroomd, vond ik uiteindelijk toch niet zo bij mezelf passen en daarom koos ik voor een kort, pittig kapsel.
  Ik hoef het maar uit te schudden (voor ik het opzet) om er fantastisch uit te zien. Het briefje dat ik meegenomen had, bleek helemaal overbodig: alle vragen en angsten waren al bij de eerste uitleg weggenomen.

  Gewapend met een tas (vol verzorgingsartikelen) en een mooie haardos op mijn hoofd liep ik met een brede glimlach de zaak van Frans Koopal uit. Nu, na zoveel jaren, kan ik nóg lachen om deze onzekere tijd en zoektocht. Nu voel ik me sterk, blij en relaxed als ik in de spiegel kijk.

  Lidia

  Uit de zaak

  Frans Koopal Haarwerken is al meer dan 50 jaar een begrip in Noord-Nederland. De zaak voorziet klanten die te maken hebben met haaruitval van een passend haarwerk.

  Winactie: deel je verhaal

  Wij worden zó blij van haar! Haar voor de man en de vrouw, die niet alleen bescherming van de hoofdhuid wil, maar er zeker en blij van kan worden. Wat doet haar voor of met jou? Laat het ons weten en deel het met ons. Wat maakt jouw ‘haar’ dat je een glimlach krijgt als je in de spiegel kijkt? Onder de leukste, origineelste of meest hilarische verhalen verloten wij een mooie prijs. Wij willen niet alleen een luisterend oor bieden, maar zeker ook een veilige ‘thuishaven’ zijn, een warme deken, en prachtige oplossingen bieden voor haarproblemen. Deel met ons je verdriet van haarverlies en laat ons blij worden van je (ervarings)verhaal met je haar(werk). De winactie loopt tot 28 februari en je kunt je verhaal sturen naar info@franskoopal.nl.

  Aanbiedingen

  – 2e (synthetisch) haarwerk halve prijs
  – 10% korting op een haarwerk van echt haar (dat in huis is, en geen maatwerk)

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply