Rate this post
 • ‘Ik kreeg vrijwel direct meer energie’
  Rate this post

  Door een heftige en onverwachte verandering in mijn privésituatie sliep ik vrijwel niet meer. Het slaapgebrek zorgde ervoor dat ik klachten van depressieve aard kreeg. Ook ontwikkelde ik angsten.

  Omdat ik hieruit wilde komen, heb ik contact gezocht met mijn huisarts, die me doorverwees naar de psychiater. Hier kreeg ik ­antidepressiva en slaapmedicatie. Het was prettig om te ­merken dat het heel langzaam beter ging, maar ik wilde het graag op eigen kracht doen. Daarnaast wist ik dat slaapmedicatie verslavend is en wilde ik van deze afhankelijkheid af.
  Hier komt Karin Randolph in beeld. Ik heb vrij snel een afspraak met haar kunnen maken. Ik heb haar leren kennen als een zeer professionele, warme, nuchtere en empatische ­therapeute. Vrijwel direct na de eerste behandeling kreeg ik meer energie en nam mijn depressie af. Ook het slapen ging steeds beter, zodat ik binnen twee maanden de slaapmedicatie volledig heb kunnen afbouwen. Inmiddels zijn de depressie en de angstklachten volledig weg en sta ik weer in mijn eigen kracht. Dit was ook mijn hulpvraag. Ik kan weer bij mijn gevoel en durf daar weer op te vertrouwen.

  -Caroline- (36 jaar)

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply