Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Ik krijg weer energie van mijn baan

  Het verhaal van Janine

  Ik ging altijd met plezier naar mijn werk. Tot twee jaar geleden. Er broeide al langer wat, dat merkten wij als werknemers ook wel, maar we hadden niet door hoe slecht het ging. Tot die dag dat we hoorden dat het bedrijf faillissement had aangevraagd. We stonden op straat. Gelukkig kon er een doorstart worden gemaakt. We werden overgenomen door een andere firma en de meesten van ons behielden hun baan. Er veranderde echter veel en dat maakte het er niet leuker op.

  Natuurlijk was ik blij dat ik nog een baan had, maar ik begon er steeds meer tegenop te zien om naar het werk te gaan. Ik merkte het ook aan veel collega’s. Er waren altijd opvallend veel mensen ziek. Mijn nieuwe chef is beslist een fijne vent en hij deed zijn best om weer een nieuwe eenheid in het uit twee bedrijven samengestelde team te maken. Maar er ging veel mis in de communicatie, er was veel stress en er waren vaak conflicten.
  Uiteindelijk heeft mijn chef ervoor gezorgd dat we als team de 4-daagse training ‘Heart for Change’ bij Trainingen met LEV zijn gaan doen. Dat is echt een fantastische beslissing geweest en er is veel door veranderd. Niet alleen het team onderling functioneert beter, het heeft me ook meer inzicht gegeven in mijn eigen vaardigheden en kwaliteiten. De werksfeer is veel beter en het valt me op dat er ook aanzienlijk minder ziekmeldingen zijn. En het allerfijnste vind ik dat ik weer lol heb in mijn werk. Het geeft me weer energie!

  Janine (56)

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply