Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Ik lig iedere drie à vier weken bij Alie op tafel’
  Rate this post

  Mijn naam is Noor de Boer, reeds 15 jaar werkzaam als model voor merken als Mart Visser, Hunkemöller, Eyewish, and many more.

  Voor mijn werk moet ik in shape zijn en dit vergt, helemaal nu ik wat ‘ouder’ word, wel enige training. Ik train vijf dagen in de week. Mijn trainingen bestaan uit hardlopen, pilates en fitness. Daarnaast ben ik nog vrij actief op een van onze bedrijven als amazone. Over het rijden van paarden bestaan veel vooroordelen, maar voor sommige spiergroepen kan dit best belastend zijn.
  Die zware trainingen vragen natuurlijk wel veel van mijn lichaam. Het is dan ook belangrijk om spieren en weefsels goede nazorg te bieden.

  Een keer in de drie à vier weken lig ik twee uur bij Alie op tafel en loopt ze mijn hele lichaam na. Er worden meerdere technieken gebruikt, maar zelf ben ik helemaal fan van de moving cupping techniek. Deze diepgaande massagetechniek zorgt niet alleen voor een intense massage van mijn spieren, maar ook van het bindweefsel. Dat heeft als bijkomend voordeel, dat ook aanwezige cellulitis verholpen wordt, doordat vet- en vochtophopingen en verklevingen worden losgemaakt. En dát komt uiteraard weer goed van pas tijdens mijn werk. Daarnaast stimuleert het de doorbloeding en worden aanwezige afvalstoffen afgevoerd.

  ‘My body is my temple’ lees ik wel eens op social media. Dit lijkt misschien lichtelijk overdreven, maar toch denk ik dat het belangrijk is om goed voor je lichaam te zorgen. Dit begint natuurlijk bij een gezonde levensstijl: gezond eten, niet te veel alcohol, genoeg beweging, regelmaat en weinig stress. Dat is natuurlijk niets nieuws, dat weten we allemaal wel. Toch blijkt dit makkelijker gezegd dan gedaan. Ik beschouw het moment bij Alie op de tafel als een moment om te ontstressen, terwijl alle knopen eruit gemasseerd worden.

  Door het hotelleven, wat ik vooral in het hoogseizoen leid, heb ik al op veel massagetafels mogen liggen. Echter echt even doorpakken met gevoel in de vingers kom ik niet zo vaak tegen. Ik hoef er dan ook niet ver voor te reizen: het kan gewoon in Sneek!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply