Rate this post
 • ‘Ik straal weer!’
  Rate this post

  Ik volg ‘Ik wil stralen’ omdat ik na de geboorte van mijn zoon, 17 jaar geleden, ben begonnen met diëten. Maar ik was net een jojo en heb het uiteindelijk opgegeven. Ik zat zowel psychisch als lichamelijk niet lekker in mijn vel en bleef maar thuis zitten omdat mijn kleding niet lekker zat, en ik voelde me onzeker en opgeblazen.

  Maar nu heb ik heb last van artrose in mijn knieën, en op advies van de dokter moet ik afvallen om minder pijn te hebben, en ik wil me lekker voelen.
  Ik zocht een steuntje in de rug, dat ik bij Anita heb gevonden. Anita is een vrouw die hetzelfde als ik heeft meegemaakt met haar overgewicht en die daar met trots is uitgekomen. Anita geeft je het gevoel dat je erbij hoort. Ze brengt altijd een lach op je gezicht en ze is niet alleen coach, maar heeft ook een luisterend oor voor iedereen.
  Ik leef nu bewuster en eet gezonde voeding. Ik weet wat ik kan en wat ik moet eten. Stap voor stap word ik zelfverzekerder.
  Ik moet uiteindelijk toch zelf de goede keuzes maken, want Anita kan niet altijd bij me zijn. Mijn resultaten zijn geweldig! Ik heb mijn balans gevonden en voel me zelfverzekerd, gelukkiger en vooral vrolijker. Ik ben 8 kg kwijtgeraakt in 3 maanden, 10% vet en 28 cm omvang. Ik ben sterker qua spieren en kan veel meer lopen dan voorheen. Van één knie heb ik helemaal geen last en de andere is vele malen minder pijnlijk. Het programma heeft me geholpen om door te zetten en voor mezelf te kiezen.
  Yes i can and Yes you can!

  – Cynthia Bruinhart

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply