Rate this post
 • ‘Ik vind het geweldig om te doen’
  Rate this post

  Drie jaar geleden ben ik met mijn Nederlandse vriend verhuisd vanuit mijn geboorteland Portugal naar Nederland. Ik zag dat Koko een piercer / floormanager zocht, en ik werd aangenomen. Nu doe ik alles op het gebied van piercings en microdermals. Ik vind het geweldig om te doen voor mijn klanten, en er komen er gelukkig ook steeds meer bij! Ik geef uitgebreide uitleg en adviezen, en vind hygiëne heel belangrijk.

  Ik liet mijn eerste tatoeage zetten toen ik 14 was, en in de jaren daarna heb ik heel veel tatoeages laten zetten. Mijn lichaam is inmiddels voor meer dan de helft bedekt met versieringen. Meestal kies ik voor vrolijke en kleurige afbeeldingen, zonder diepere betekenis.

  Bij Koko-Loko werken, behalve Koko en ik, nog meer tattoo-artiesten, waaronder Jeroen. Ik hou erg van zijn stijl en techniek. Hij heeft ook een paar tatoeages bij mij gezet: een bloem op mijn linker bovenbeen, een spin met schedel op de achterkant van mijn rechter knie en Magere Hein op de achterkant van mijn rechter enkel. De laatste twee zijn wat duistere plaatjes, maar die kant van zijn werk vind ik ook leuk.

  Koko zelf heeft ook iets voor mij gedaan. Ik wilde een tekst op de voorkant van mijn enkels hebben, en ben uitgekomen bij ‘As above / So below’, een bekende uitdrukking uit de cryptische tekst ‘The Emerald Table’ (‘De Smaragden Tafel’). Die heeft Koko gezet.

  Koko en ik hebben al plannen gemaakt voor volgende tatoeages. Ik wil in ieder geval nog een afbeelding van bloemen laten zetten. Ik hou van bloemen, en Koko kan er heel mooie plaatjes van maken. Op mijn buik en rug is nog wel ruimte…

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply