Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Ik vind vlinders gewoon mooie dieren’
  Rate this post

  Al langer wilde ik een tatoeage, maar het was er eerder niet van gekomen, omdat mijn vriend tatoeages niet mooi vindt. Maar ik wilde er toch graag één voor mezelf; ik word er niet ineens een ander persoon van…

  Ruim een jaar geleden ben ik de studio van Personal Ink binnengestapt met het idee ‘Vóór mijn veertigste wil ik een tatoeage!’. Ik wist ook wat die moest voorstellen: een vlinder, omdat ik vlinders gewoon mooie dieren vind. En die heeft Leo op mijn onderarm gezet, als 3D-afbeelding, zodat het lijkt alsof ‘ie zó kan wegvliegen.

  Op het moment dat ik die vlinder had laten zetten, had ik al een idee voor een tweede tatoeage: een takje kersenbloesem. Die heb ik een tijdje later laten zetten. Leo is een heel goede tatoeëerder, en luistert goed naar je wensen. Ik heb dan ook echt iets unieks; niet uit een boekje. Het takje heeft hij zelf ontworpen en getekend. Hij bedacht er ook weer een vlinder bij, en dat vond ik goed staan in het ontwerp. Dat is ook het mooie: als het klikt met een tatoeëerder, vul je elkaar goed aan.
  Er ging wel wat tijd overheen voordat de tatoeage klaar was. Er waren vier sessies nodig, maar ik ben er heel erg blij mee. Er staan ook foto’s van het resultaat op de Facebookpagina van Personal Ink, en ik heb via Facebook al heel veel complimenten gekregen.
  Eerder werkte ik in de horeca, en daar mocht ik geen zichtbare tatoeages hebben, maar nu werk ik alweer een tijdje bij Scania, en daar is dat geen probleem. Ik heb allemaal stoere mannelijke collega’s, waarvan er een aantal ook tatoeages hebben, dus daar valt het niet op. Als ik nog een tatoeage laat zetten, wordt dat een afbeelding van een pootje van mijn kat, denk ik. Mijn kat is al bijna 18 jaar oud, en is mijn grote vriend. Met een tatoeage is hij voor altijd bij me…

  -Daniëlle- uit Hattem

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply