Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Ik voel me eindelijk weer écht gelukkig’
  Rate this post

  Manon heeft geen gemakkelijke jeugd gehad. ‘Dankzij diverse therapieën die ik gevolgd heb, dacht ik dat ik het allemaal goed verwerkt had. Maar vorig jaar, tijdens die eerste lockdown, kwam de pijn van vroeger weer in alle hevigheid terug. Er was ook nauwelijks afleiding. Ik zat helemaal niet lekker in mijn vel, lag halve nachten wakker en had weer regelmatig last van paniekaanvallen.’

  Toen de maatregelen versoepelden en de wereld weer ‘open’ ging, bleef dat onrustige gevoel Manon achtervolgen. ‘Mijn moeder had iets gelezen over energetische hypnose. Ze vroeg zich af of dit niet iets voor mij was’, herinnert Manon zich nog goed. ‘Vooral het feit dat ik niet voor de zoveelste keer mijn verhaal hoefde te vertellen, sprak mij erg aan, want ik heb het wel een beetje gehad met die eindeloze praatsessies.’

  ‘Het is ongelofelijk hoe snel alles daarna is gegaan. Toen ze me tijdens onze kennismaking vroeg welke cijfers ik mijn eigenliefde, energielevel en zelfvertrouwen gaf, was dat wel even confronterend: dat waren namelijk stuk voor stuk dikke onvoldoendes. Na twee sessies waren dat echter prachtige cijfers geworden. Al die belemmerende overtuigingen, angsten en paniekaanvallen zijn verdwenen. Ik heb ook niet meer het gevoel dat ik niet goed genoeg ben’, klinkt het geëmotioneerd. ‘Ik voel me eindelijk weer écht gelukkig. En daar ben ik zó dankbaar voor!’

  Energetische hypnotherapie: de voordelen
  – In een paar weken van je klachten af in plaats van een langdurige therapie
  – Geen lange wachtlijst, dus afspraak op korte termijn
  – Natuurlijke methode zonder neveneffecten en te combineren met andere therapie en/of medicatie
  – Je hoeft niet uren te praten over je ‘probleem’
  – De oplossing zit in jou en Judith laat jou de oplossing vinden
  – Je verliest niet de controle. Sterker nog: je bent de controle al kwijt, anders had je nu geen probleem. Judith geeft jou de controle over jezelf juist weer terug!

  Resultaten na energetische hypnotherapie
  – Minder stress, meer plezier en meer grip op je dagelijks leven
  – Vertrouwen in jezelf en in de toekomst
  – Ontspanning en prettiger ‘in je vel’ zitten
  – Meer rust in je hoofd en beter omgaan met je emoties
  – Meer zelfvertrouwen en kunnen opkomen voor jezelf
  – Je slaapt weer beter

  Zit je niet lekker in je vel?
  Loop er niet langer mee rond. Je hebt altijd een keuze, er is altijd een oplossing. Judith kan jou laten ervaren wat het is om écht blij te zijn met jezelf, zodat jij weer gelukkig de wereld instapt. Laat je bevrijden van gevoelens die zijn ontstaan door wat het leven met zich heeft meegebracht, zoals blokkades in jezelf, je ‘drive’ missen, je energieloos voelen, je ‘oude ik’ missen, niet van jezelf houden, gebrek aan eigenwaarde, stress, depressie, ongelukkige gevoelens, burn-out, trauma’s, verdriet, irritatie en/of boosheid, geen zelfvertrouwen, (sociale) angsten, overgewicht, eetverslaving, eetstoornis of rookverslaving. Met energetische hypnose kun je ‘loslaten’ om weer lichter door het leven te gaan.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply