Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • ‘Ik voel me fitter en vol vertrouwen’
  4/4 - (1 stemmen)

  José (54) worstelt al jaren met over­tollige kilo’s. Zoete tussendoortjes zijn haar ‘guilty pleasure’ en eerdere diëten hield ze niet vol.

  ‘Ik zag ertegenop om het opnieuw te pro­beren. Weer honger lijden en apart koken voor mijn gezin. Wat een gedoe, dacht ik. Maar mijn dochter trok me met haar enthousiasme over het Cambridge Weight Plan en de persoonlijke begeleiding van Phyline over de streep. En ik heb nog geen dag spijt gehad. Ik ben ruim 15 kg lichter, voel me fitter en vol vertrouwen. En ik ga door!
  Eindelijk heb ik de knop omgezet. Ik ben nu vastberaden om mijn streefgewicht te halen én te behouden. Met de ontbijtshakes – die ik echt nooit meer wil missen – kom ik de hele ochtend door. Zonder honger. En de rest van de dag is ook goed vol te houden met de smaakvolle en afwisselende repen en soepen.
  Minstens zo belangrijk voor mij is dat Phyline Krukziener van BLijBLijven me steeds weer weet te motiveren om door te gaan. Zij is een geweldige consulente die altijd de juiste woorden vindt voor een peptalk, maar ook advies geeft over gezonde voeding voor na de dieetperiode. Ik weet nu waar ik terecht kan. En daar ga ik zeker gebruik van maken!’
  Zet ook de knop om en kies voor een gezond gewicht met de uitgebalanceerde kwaliteits­producten van Cambrigde Weight Plan. Zoals José zegt: ‘Als ik het kan, kan jij het ook!’
  Aan de slag of meer weten? Neem contact op.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply