Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Ik voel me gewoon weer een leuk mens!’
  Rate this post

  Jessica werkt 40 uur per week als buschauffeur; een zittend beroep met weinig beweging. Nu werkt ze voor of na haar dienst bij Curves op een gezellige manier aan haar conditie. Van haar schouderblessure voelt ze niets meer, haar kleding koopt ze nu een aantal maten kleiner en ze heeft veel meer energie gekregen.

  ‘Ik deed 23 jaar aan handbal en kon dat wegens een schouderblessure niet meer doen. Met een zittend beroep en weinig beweging, zaten de kilo’s er zo aan. Mijn moeder nodigde mij uit bij Curves te komen sporten. Ze was daar zelf al 31 kilo afgevallen en voelde zich eindelijk weer een actieve oma. Een betere stimulans kon ik natuurlijk niet hebben!’

  Verslaafd
  ‘Vanaf les 1 was ik gelijk verslaafd aan Curves. Nu ga ik er dagelijks heen en baal zelfs als het een keer niet uitkomt qua werk. Curves heeft me in veel opzichten geholpen: mijn kleding koop ik een aantal maten kleiner, ik heb geen last meer van mijn schouderblessure en heb veel meer energie. Ook paste ik mijn eetpatroon aan. Door het verlies van al die kilo’s lichaamsvet heb ik nu een langere levensduur. Ik voel me nu veel beter, ook op het werk.’

  Positiviteit
  ‘Laatst werd ik door een busje aangereden op de motor. Met mijn gipsen been kon ik niet naar Curves. Dat was voor mij écht een tegenslag. Maar ik kon wel met mijn moeder mee om de andere vrouwen langs de zijlijn aan te moedigen. Ik wil alleen nog maar het positieve in het leven zien en het negatieve de rug toekeren. Daar word je alleen maar ongelukkiger van. Ik zie het leven als iets moois en haal het goede en het mooie daaruit. Rijkdom begint immers bij jezelf.’

  Aanmoediging
  ‘Kijk mij nou! Fitness vond ik altijd maar niets, maar bij Curves kom je binnen en stap je in op een leeg plekje in het circuit. De aanmoediging en positieve aandacht die je hier krijgt is groot en het community-gevoel maakt het heel gezellig. De 86 kilo wil ik nooit meer terug. Ik ben nu fysiek en mentaal in een goede conditie. Ik voel me gewoon weer een leuk mens!’

  Praktisch en efficiënt
  Herken jij dit ook? Elke keer ben jij op de goede weg met sporten en gezond eten, maar dan val je toch weer snel terug in je oude, ongezonde patroon. En daardoor lukt het je maar niet om van die overtollige kilootjes af te komen. Toch ben je vastbesloten om die fitte voornemens nu eens wél te bereiken. ‘Zal deze honderdste lijnpoging mij dan wél lukken?’ denk je ietwat sceptisch. Laat de moed niet in je (sport)schoenen zakken: dit jaar lukt het je wél! Curves is een praktisch en efficiënt concept waarmee in korte tijd het hele lichaam wordt getraind, zonder dat het je hele dag beheerst. De Curves workout bestaat uit een fitnesscircuit van 30 minuten. Bij Curves train je onder deskundige en persoonlijke begeleiding op toestellen met hydraulische weerstand, waarbij je op elk toestel 30 seconden bezig bent. Als je 3 rondjes hebt gedaan, heb je een complete work-out gehad!

  Het Curves programma:
  – versterken van je spieren en botten
  – verhogen van je stofwisseling
  – verlagen van je vetpercentage
  – betere nachtrust
  – beter bestand tegen stress
  – energieker gevoel

  Curves is ook voor jou als je:
  – wilt werken aan een gezondere levensstijl
  – sterker wilt worden
  – weinig tijd hebt om te sporten
  – het moeilijk vindt om gemotiveerd te blijven
  – je niet op je gemak voelt in de traditionele sportschool
  – fitness eigenlijk niet leuk vindt

  Dit is Curves
  – korte, effectieve trainingen
  – coaches die jou helpen je doelen te behalen
  – een gezellige en open sfeer
  – voor alle vrouwen die gezond en fit willen leven

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply