Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Ik voel me hier zó goed bij!’
  Rate this post

  Marga (66): Eigenlijk heb ik al bijna mijn hele leven dun haar. Maar nadat ik ziek ben geweest en een periode van stress heb doorgemaakt, werd het zó dun dat ik me er niet meer lekker bij voelde. Mijn man en ik hebben een zeilboot, we varen veel, en dan was het helemaal een drama. Zodra we een haven aandeden, zette ik meteen een pet op. En als wij eenmaal afgemeerd waren moest er direct geföhnd worden om er weer een beetje model en volume in te krijgen.

  Vochtig weer was voor mij dus altijd een ramp. Zodra ik thuiskwam, was ik weer met mijn haar bezig. In het najaar en in de winter liep ik altijd met een muts op, omdat het anders zo koud was aan mijn hoofd. Maar ja, als die muts dan weer afging, leek mijn haar natuurlijk nergens meer op.

  Ik had al vaak gezegd dat ik daar wat aan wilde laten doen. Ik was ondertussen al bij verschillende kappers geweest. Meestal kwamen ze direct met een complete pruik aanzetten en dat vond ik steeds niets. Ik had daarbij een opgesloten gevoel en ik herkende mijzelf niet meer.

  Jaren verstreken zonder echte oplossing. Tot ik het afgelopen voorjaar met Margreet van ‘haarzorg.nl’ in contact kwam. Er was meteen een klik en toen ik foto’s liet zien van wat ik wilde, kwam zij met dé oplossing: een half haarstuk, waar aan de onderkant mijn eigen haar gewoon onder vandaan komt. Het weegt bijna niets. De overgang naar mijn eigen haar is zo natuurlijk, dat je het moet weten dat ik een haarstuk draag. Het zit heel stevig met klemmetjes aan mijn eigen haar vast en kan niet afwaaien. Zelfs met wind tegen op de fiets, valt het helemaal niet op. Afgelopen zomer ben ik er ook nog een keer mee kopje onder gegaan en ook dat maakt niets uit. Ik ben er dolgelukkig mee en draag het nu dan ook altijd. Ik kan en wil echt niet meer zonder.

  Het klinkt misschien raar, maar het geeft me veel meer zelfvertrouwen. Mijn haar zit nu gewoon altijd leuk. Afgelopen zomer was mijn haarstuk wat opgebleekt door de zon, maar Margreet heeft het onlangs weer bijgekleurd en nu is het weer helemaal top. Ik wilde maar dat ik Margreet eerder was tegengekomen, dan had ik hier al veel langer van kunnen genieten!

  Uit de zaak
  Als gecertificeerd haarwerkspecialist zet Margreet Boot (links) zich, samen met collega Liane Borst, in om het allerbeste in jou naar voren te halen. Met haar jarenlange ervaring weet zij je heel kundig te adviseren in jouw zoektocht naar een haarwerk dat bij jouw huidskleur en gezichtsvorm past.

  Wist je dat …
  … je haarwerk (deels) door je zorgverzekeraar wordt vergoed wanneer je een medische indicatie hebt?

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply