Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Ik voel me nu beter dan ooit’
  Rate this post

  ‘Als ik het resultaat zelf niet had gezien, had ik het niet geloofd’, is Linda’s conclusie na al haar behandelingen bij Easyslim.nu. Ze probeerde al vaak door meer te bewegen af te vallen, maar sporten was gewoon niet haar ding. Van turnen tot tennis en van jazzballet tot fitness, alles had ze wel geprobeerd. Helaas zonder succes. ‘Ik begon steeds vol goede moed, maar bedacht na een paar weken toch weer smoesjes om niet te hoeven gaan. Ik vond het gewoon echt niet leuk.’ Gelukkig zag ze de advertentie van Easyslim.nu in de krant voorbijkomen en had ze eindelijk de oplossing!

  Wanneer je wilt afslanken door middel van een dieet is het altijd van belang om in beweging te blijven. Iets wat met een kantoorbaan wel heel lastig wordt. ‘Ik zit urenlang achter een bureau met vaak nog een zak snoep binnen handbereik.’ Maar ook daar heeft Easyslim.nu gelukkig de oplossing voor. ‘Ik heb een proef­behandeling ondergaan en was meteen verkocht. Terwijl ik lekker liggend op een bank kon bijkomen van een dag werken op kantoor, was mijn lichaam hard aan het werk, zonder dat het mij veel inspanning kostte. Na mijn eerste behandeling was ik al 11 cm kwijt. Ik kon mijn ogen gewoon niet geloven.’

  Dé oplossing voor cellulite
  ‘Ook na een paar weken bleef ik het leuk vinden om naar Easyslim.nu te gaan. Ik verloor centimeters in omvang, mijn spieren werden sterker, maar bovenal verdween de cellulite op mijn benen’, vertelt Linda enthousiast. Met haar verjaardag voor de deur was het doel om er op haar best uit te zien. Haar wekelijkse bezoeken aan Easyslim.nu wierpen hun vruchten af, want op haar verjaardag kon ze in haar mooiste kleding stralen. ‘Ik krijg veel complimentjes over mijn uiterlijk. De weegschaal geeft een gewicht aan dat ik sinds mijn middelbareschooltijd niet meer heb gezien. Ik voel me nu beter dan ooit. Ik leef veel gezonder, heb een betere conditie en een figuur waar ik trots op ben. Nee, dit gevoel wil ik nooit meer kwijt.’

  Nog meer resultaat in combinatie met Easique
  Afslanken bij Easyslim.nu wordt zo makkelijk mogelijk gemaakt dankzij de geavanceerde afslankapparatuur. Om een optimaal resultaat te bereiken, kun je op de dag van behandeling de speciaal door Easyslim.nu samengestelde maaltijdvervangende shakes gebruiken. Deze shakes sluiten perfect aan op de behandelingen. Ze zijn er in drie smaken (aardbei, vanille en chocola) en je hebt er drie nodig op de dag van behandeling. Je zit gegarandeerd vol én je krijgt ook nog eens alle voedingswaarden binnen die je nodig hebt.

  Ben jij ook benieuwd naar wat Easyslim.nu voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een proefbehandeling bij een van de vestigingen bij jou in de buurt en ervaar het zelf!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply