Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • ‘Ik voel me weer helemaal vrouw’

  ‘Ik had niet durven dromen dat gewichtsverlies zoveel met je kan doen! Ik ben kilo’s kwijtgeraakt, voel me geweldig en heb een betere conditie omdat ik nu niet meer al die overtollige kilo’s met me mee hoef te zeulen. En ik krijg allemaal complimentjes van bekenden van mij over hoe ik er nu uitzie. Lange tijd zat ik niet lekker in mijn vel, maar nu voel ik me weer helemaal vrouw!’

  In drie maanden circa 20 kilo afvallen: bij Easyslim.nu is het mogelijk! Bij Easyslim.nu is afslanken meer dan alleen een uiterlijke verandering. Door middel van het gepatenteerde en geavanceerde Easyslim.nu apparaat is het mogelijk om in een korte tijd op meerdere vlakken resultaat te boeken. Zo val je niet alleen snel af, maar wordt ook cellulite minder en worden je spieren enorm getraind, waardoor je lichaam afslankt wanneer je op de bank zit. En dat allemaal zonder operatie!

  Trend van maagverkleining neemt toe
  Bekende Nederlanders laten regelmatig zien wat de indrukwekkende resultaten zijn van een ingrijpende operatie zoals een maagverkleining (gastric bypass). Zo heeft Patty Brard dit begin dit jaar laten doen. Toch is een maagverkleining niet voor iedereen weggelegd. Er komt een hoop bij kijken. Zo wordt het bijvoorbeeld niet voor iedereen vergoed, of je bent er simpelweg niet zwaar genoeg voor, en is het een ingreep die de rest van je leven beïnvloedt. Gelukkig kan nu ook zonder operatie hetzelfde afslankeffect worden bereikt, maar dan zonder overhangend vel.

  Zonder maagverkleining hetzelfde resultaat
  Bij Easyslim.nu is het mogelijk om zonder operatie en wachttijden veel af te vallen. Hiervoor is er een speciaal arrangement: in slechts 3 maanden kun jij 20 kilo afvallen! Je wordt intensief begeleid voor het beste resultaat. Geen maandenlang gezwoeg in de sportschool, maar met volle overgave gaan voor een enorme verandering. Door middel van elektrostimulatie en ultrasound kun je liggend afslanken. Je spieren worden opgebouwd en tegelijkertijd wordt vet uit de vetcellen gehaald. En hier heb je lang plezier van!

  Nog meer resultaat in combinatie met Easique
  Afslanken bij Easyslim.nu wordt zo makkelijk mogelijk gemaakt dankzij de geavanceerde afslankapparatuur. Om een optimaal resultaat te bereiken, kun je op de dag van behandeling de speciaal door Easyslim.nu samengestelde maaltijdvervangende shakes gebruiken. Deze shakes sluiten perfect aan op de behandelingen. Ze zijn er in drie smaken (aardbei, vanille en chocola) en je hebt er drie nodig op de dag van behandeling. Je zit gegarandeerd vol én je krijgt ook nog eens alle voedingswaarden binnen die je nodig hebt.
  Ben jij ook benieuwd naar wat Easyslim.nu voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een proefbehandeling bij een van de vestigingen bij jou in de buurt en ervaar het zelf!

  Voor wie is Easyslim.nu bedoeld?
  1. Vrouwen met overtollige (zwangerschaps)kilo’s
  2. Mannen die van hun (bier)buikje af willen
  3. Iedereen die spieren wil kweken en zijn of haar huid wil verbeteren
  4. Mensen die niet meer kunnen/willen sporten, maar wel willen afslanken
  5. Iedereen die gemakkelijk wil afslanken, maar waarbij diëten niet werkt

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply