Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Ik voel m’n energie weer stromen’
  Rate this post

  Op een moment dat ik zowel privé als zakelijk helemaal vastzat en het overzicht totaal kwijt was, kwam ik bij Gemma terecht voor een Access Bars® sessie.

  Tijdens de sessie voelde ik hoe mijn energie weer ging stromen, en tegelijkertijd kon ik een diepe rust ervaren. Na afloop voelde het of ik lang en diep geslapen had. Maar het meest bijzondere vond ik nog hoe de sessie de weken erna doorwerkte. Van alles kwam vanzelf in een mooie flow, zonder veel na te hoeven denken. Beslissingen die ik al heel lang voor me uit had geschoven, kon ik ineens nemen en oude patronen waar ik maar niet vanaf kwam, kon ik loslaten. Daarna kon ik er echt weer een tijdje tegen.
  Ik maak nu met regelmaat een afspraak bij Gemma om het bij te houden. Inmiddels wissel ik de Access Bars® af met een Matrix Energetics® sessie. Die combinatie werkt goed voor mij.
  Hoe dit allemaal werkt, is me een raadsel, maar ik heb de ervaring dat het werkt, en daar gaat het om.

  – Een cliënte

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply