Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Ik vond ‘t écht meevallen’
  Rate this post

  Ik was begin dit jaar net zo zwaar als toen ik 8 maanden zwanger was… Ik was daarvoor al gestopt met roken, maar had er wel meer kilo’s bijgekregen. Ik had geen klachten door mijn overgewicht, maar vond mijn figuur gewoon niet mooi. Het was tijd om ook dat aan te pakken.

  Een vriendin van mij was eerder behoorlijk afgevallen met het Cambridge Weight Plan, en ik ben me er op internet eens flink in gaan verdiepen. Daarna heb ik een consulente in de buurt gezocht.

  Toen ik de intake deed bij Phyline, wist ik al dat ik dit zou gaan doen. Omdat ik 15 kilo kwijt wilde, heb ik gekozen voor het 500-programma. Daarbij eet je producten met in totaal minder dan 500 kilocalorieën per dag. En dat werkte heel goed! Het programma heeft snel zichtbaar resultaat, en dat motiveert weer enorm om ermee door te gaan. Het is goed vol te houden, en ik had geen hongergevoel. Ik had verwacht dat het zwaarder zou zijn, maar vond ‘t écht meevallen! Ook dacht ik dat ik minder zou kunnen afvallen, omdat ik nogal klein ben, maar dat bleek niet zo te zijn.

  Phyline begeleidt me ook nog eens goed: streng maar rechtvaardig. En ze is heel rustig en begripvol.
  Ik ben inmiddels 13 kilo kwijt, en ben nu aan het afbouwen. Ik wil er nog 4 kilo af, en dat doe ik rustig in mijn eigen tempo, met 1 product van het Cambridge Weight Plan en verder ‘normaal’ eten.

  – Hafida uit Amsterdam –

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply