Rate this post
 • ‘Ik was er helemaal klaar mee’
  Rate this post

  Echt, ik had er genoeg van om me telkens maar weer te moeten scheren, harsen of epileren. Het kostte me gewoon veel moeite en tijd. Tijd die ik beter kan besteden aan andere dingen. M’n huid raakt er steeds geïrriteerd van, en je hebt ook de stoppels, bultjes en jeuk nog natuurlijk. En een paar dagen later zit alles er weer. Al die moeite weer voor niks gedaan… Maar ik wil natuurlijk wel gladde benen, oksels en bikinilijn hebben, zeker in de zomer.

  Nou ben ik een tijdje terug Always Beautiful Bilthoven tegengekomen, waar ik me duurzaam kan laten ontharen. De specialiste legde me uit dat ze een methode heeft die de ongewenste haren weghaalt, en die haren blijven daarna ook weg. Ik heb bij de praktijk een intakegesprek gehad waarbij de specialiste vroeg wat ik wilde en welke plekken ik behandeld wilde hebben. Dus ik zei tegen haar dat ik graag mijn benen en oksels wilde laten ontharen. Ik ging akkoord met de aanpak, en daarna ben ik begonnen met de behandelingen.

  Inmiddels heb ik een paar sessies achter de rug, en het gaat heel goed: ik zie nu al duidelijk dat op sommige plekken op mijn benen geen haren meer terugkomen. En ik voel ook bijna niks van de behandeling, dus dat is ook mooi mee­genomen. Het duurt nog wel een tijdje voordat ik klaar ben met de behandelingen, want er zitten steeds zes weken tussen, maar daarna ben ik voorgoed van de haren af. Daarom is het ook goed dat ik nu al met de behandelingen bezig ben, zodat ik ermee klaar ben als het zomer is. Dus ik ben er goed op tijd mee bezig.

  Het duurzaam ontharen kost wel wat natuurlijk, en ik heb er ook naar gevraagd, maar de specialist heeft me uitgelegd dat het goedkoper is dan wanneer ik me nog jarenlang zelf zou moeten ontharen. Ja, als je het zó bekijkt, valt dat inderdaad erg mee.

  Over een tijdje ben ik dus eindelijk af van het zelf ontharen, en daar ben ik heel blij mee!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply