Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Ik was mijn oude levensstijl zat!’
  Rate this post

  Deze rubriek ‘Mijn nieuwe levensstijl’ starten we met een dame die met behulp van Vitaliteitscoach ‘Rosanne’ is afgevallen en gespierder is geworden.
  Wie?; Een enthousiaste cursiste (51 jaar), ging in 12 weken van 96,3 kilo naar 84,5 kilo.
  Waarom?; Klaar met huidige leefstijl en wilde haar lichaam verbeteren.

  ‘Op 1 december 2014 ben ik begonnen met het programma. Ik was mijn oude levensstijl zat! Het enige wat telde is dat ik gelukkiger wilde zijn met mijn lichaam. Het sprak mij aan dat het draait om een geheel nieuwe levensstijl en niet om diëten. Voordat ik aan het programma begon, kon ik mij niet voorstellen dat ik zó snel vooruit zou gaan in kracht en conditie. Buiten dat het volhouden van de voedingsadviezen geen enkele moeite kost, is het resultaat in kilo’s verbluffend en heb ik zoveel meer energie. Het is een mindset; je leert bewuster met eten om te gaan en bewuster te eten. ‘Je voedt je cellen en niet je mond’ is een gevleugelde uitspraak, maar zo is het wel. Hoe vaak eet je zonder nadenken iets, met als gevolg een enorm spijtgevoel? Heel bijzonder is het groepsproces dat op gang komt. Je moet zelf tot resultaten komen, maar wel met steun en de motivatie van de andere dames. Heel speciaal om dit te ervaren en hier deel van uit te maken. Onderdeel van het programma zijn ook coaching gesprekken, waarin over de praktische en theoretische kant van voeding wordt gesproken en uitleg wordt gegeven, maar waar ook de psychologische kant verder wordt uitgediept. Het gaat over persoonlijke struikelblokken, bijvoorbeeld om uit te zoeken waar de oude gewoontes vandaan komen en of er misschien een ver weggestopt probleem achter zit. Het programma heet ‘In je kracht’, en zo voelt het ook, letterlijk maar ook figuurlijk.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply