Rate this post
 • Ik was vermist en zwierf op straat
  Rate this post

  Acht jaar was ik toen mijn ouders gingen scheiden. We verhuisden van Alkmaar naar Den Haag. Verschrikkelijk vond ik het. Alles was van het ene op het andere moment weg: mijn vader, ons huis, mijn kamer, mijn school, mijn vrienden. Alles.

  Mijn moeder vond troost in het drinken van alcohol en vond in mij – als oudste – een luisterend oor. Alle verhalen over de rechtszaken, wat voor lul mijn vader wel niet was, en de financiële kommer en kwel waren dagelijkse kost. Ik kon op mijn beurt met niemand praten. Ik was verdrietig, boos en alleen.

  Al snel ging het bergafwaarts:
  – Ik was 12 toen ik voor het eerst van huis wegliep
  – Ik was 13 toen ik drie maanden vermist werd en op straat leefde
  – Ik was 13 toen ik in mijn eerste kindertehuis terechtkwam
  – Ik was 14 toen ik voor het eerst met drugs in aanraking kwam
  – Ik was 14 toen ik voor het eerst seksueel misbruikt werd
  – Ik was 15 toen Bureau Jeugdzorg de helft van de voogdij overnam
  – Ik was 15 toen ik in een halfgesloten internaat terechtkwam
  – Ik was 16 toen ik op kamers ging wonen
  – Ik was 17 toen ik als gogo-danseres werkte in nachtclubs
  – Ik was 18 toen ik zwanger raakte
  – Ik was 19 toen ik een alleenstaande tienermoeder was
  – Ik was begin 20 toen mijn ouders allebei stierven

  Wat wij hebben meegemaakt, maken duizenden gezinnen per jaar mee. Ieder gezin met een eigen verhaal en ieder gezinslid op zijn of haar eigen manier, terwijl er zoveel voorkomen kan worden door de behoefte aan professionele begeleiding op tijd te signaleren en in de juiste vorm in te zetten.

  Snel tot de kern
  In 2009 heb ik besloten dat ik een verschil wilde maken op dit gebied. Ik heb mij omgeschoold tot coach en trainer en ben gespecialiseerd in kinder-, puber- en gezinscoaching.
  Sinds 2012 heb ik mijn eigen praktijk Dare2BYou. Mijn kracht als coach en trainer ligt in de combinatie van mijn kennis als professional en mijn ervaring als mens. Omdat ik veel heb meegemaakt, kunnen kinderen en volwassenen zich snel met mij identificeren en andersom. Dit zorgt ervoor dat er tijdens mijn trajecten en trainingen snel een veilige open sfeer heerst, waardoor we goed kunnen samenwerken en snel tot de kern komen.

  Oplossingsgericht
  Coaching is een oplossingsgerichte begeleidingsvorm. Dat houdt in dat we niet diep op de oorzaak of het probleem ingaan, maar ons richten op de oplossing in het ‘hier’ en ‘nu’. De duur van een coachtraject varieert tussen de 6 en 24 uur. Omdat ik vind dat iedereen gebruik moet kunnen maken van mijn diensten, hanteer ik voor studenten en mensen met een minimaal inkomen een korting van 50% op alle trainingen en trajecten.

  Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply