Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Ik wil graag iets terugdoen voor mensen met een ziekte’
  Rate this post

  In het verleden heb ik van dichtbij de gevolgen van borstkanker meegemaakt. Dit heeft zó’n diepe indruk op mij achtergelaten, dat ik als schoonheidsspecialiste iets terug wil doen voor kankerpatiënten.

  Ware schoonheid zit van binnen, maar als je even je zelfvertrouwen bent kwijtgeraakt omdat de behandelingen gevolgen hebben gehad op je uiterlijk, dan geef ik dit zelf­vertrouwen graag terug door middel van mijn kennis en kunde van meer dan 20 jaar. Zo help ik vrouwen die door de behandeling hun haar, en dus ook hun wenkbrauwen zijn kwijtgeraakt, door weer nieuwe wenkbrauwen te tekenen.
  Bij de schoonheidsbehandelingen werk ik met de ‘groene’ producten van Cenzaa, het enige cosmeticamerk dat huidverbetering, cosmedische huidtherapie en wellness combineert. Cenzaa maakt ook gebruik van voedings­supplementen en healthy tea’s om schoonheid van binnenuit te ondersteunen. Ik neem altijd de tijd om een bepaalde behandeling uit te leggen.Mijn salon is helemaal ingericht voor mindervaliden, en alles is gelijkvloers, zodat cliënten in een rolstoel gemakkelijk naar binnen kunnen. Ook staan er twee behandelstoelen naast elkaar, zodat er speciale behandelingen mogelijk zijn voor bijvoorbeeld moeders en dochters of vriendinnen.
  Behalve voor mijn cliënten in mijn salon zet ik me elk kwartaal gedurende een ochtend belangeloos in voor kankerpatiënten in het ziekenhuis.

  Sonja Kats-Zwart

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply