fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
  • Ik wil mijn bikinilijf terug!

    Je hebt een héérlijke vakantie gehad. Niet alleen figuurlijk (luieren en bruin­bakken op het strand) maar zéker ook letterlijk. Jouw voornaamste vakantie­souvenir? Extra kilo’s!

    Ontbijten met churros, lunchen met pizza en als diner een verse pasta met flinke bollen mozzarella. Tussendoor genieten van de nodige bolletjes écht Italiaans ijs. Dat niet één dag, maar gewoon heel de vakantie lang. Niks mis mee. Totdat je bij thuiskomst moet constateren dat de weegschaal een schrikbarend getal aangeeft én je favoriete spijkerbroek niet meer dichtgaat. Help! Misschien ben je nu geneigd om jezelf op een crashdieet te zetten. Niet alleen is kauwen op alleen maar blaadjes sla vreselijk saai, op den duur zullen de kilo’s er toch weer aan vliegen.
    En eerlijk is eerlijk: die extra kilo’s komen natuurlijk niet alleen maar door je heerlijke strandvakantie. Al vóórdat je op vakantie was, had je jezelf al voorgenomen om een gezonde leefstijl te hanteren en meer te gaan sporten. Maar toen kwam er weer van alles tussendoor: stress op het werk of in je privésfeer of gewoon te veel leuke gelegenheden waarbij lekker eten een rol speelde. Pak het afvallen deze keer eens anders aan en ga voor een afslanktraject bij Body Perfection. Met behulp van de juiste begeleiding van een enthousiaste coach leer je om een goed voedingspatroon op te bouwen en hoe je (meer) beweging kunt integreren in je leefstijl. Probeer het eens: je zult versteld staan hoe leuk én makkelijk afvallen kan zijn. En de volgende vakantie? Dan kom je weer terug mét een bikinilijf!

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply