Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Ik wil ‘The Big Five’ op mijn been’
  Rate this post

  Toen ik nog in Zierikzee woonde, zocht ik een tattoostudio in de buurt, nu 8 jaar geleden, toen ik 20 was. Dat bleek Cajac Tattoo te zijn, en ik had gelijk een klik met Jacco. De ontvangst was goed, het gesprek was leuk, dus ik heb een afspraak gemaakt om een tatoeage te laten zetten. Ik wilde engelen op mijn linker bovenarm, en dat heeft Jacco gerealiseerd. We zijn daarvoor samen tot het uiteindelijke ontwerp gekomen. Inmiddels is ook de rest van mijn arm opgevuld.

  Al snel na die eerste tatoeage heb ik bij Cajac een plaatje op mijn hele borst laten zetten: een roos met aan de ene kant engelenvleugels, en aan de andere kant een vleermuis- of drakenvleugel. Deze afbeelding symboliseert zowel mijn aardige als mijn onberekenbare kant.

  Mijn rug heeft een afbeelding van een groot piratenschip. De tekening ervan heeft ook een tijd in de etalage van Cajac gehangen, dus ik denk dat Jacco er zelf ook trots op is. Verder heb ik op mijn ene knie een afbeelding van een olifant. Aan die knie ben ik zó vaak geopereerd, dat die knie voor mij nu zo sterk is als een olifant… Ik vind de olifant ook een machtig beest. Uiteindelijk wil ik ‘de Afrikaanse big five’ op mijn been hebben, dus ook nog de leeuw, de neushoorn, het luipaard en de buffel, al twijfel ik nog over de buffel… De overige dieren komen dus nog, en ik laat Jacco er binnenkort mee aan de slag gaan.

  De tatoeages die Jacco bij mij zet, zijn altijd naar wens, dus ik blijf erheen gaan als ik weer een tatoeage wil. Ik heb geen reden om ergens anders naartoe te gaan: bij Jacco heb ik het vertrouwen dat het goed gebeurt.

  Ik werk in een kledingwinkel, en in de zomer loop ik er wel eens rond in een T-shirt, en dan vragen er nogal eens klanten belangstellend waar ik die tatoeages heb laten zetten. Nou, gewoon om de hoek, bij Cajac!

  -Ricky- uit Goes

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply