Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • ‘Ik wil ze allemaaaaaal!’
  4/4 - (1 stemmen)

  Schoenen maken de man én de vrouw. Je kunt nog zo’n mooie outfit aanhebben, maar als je geen matchende schoenen draagt, zal niemand jouw look begrijpen. Dit najaar is er gelukkig voldoende keus om lekker op stap te gaan met modieus schoeisel voor vrouwen én mannen. Najaarskleuren en/of materiaalcombinaties, metallic, instappers in de ‘used look’ en dikke zolen: kies de mooiste stappers of neem ze gewoon allemaal!

  Comfortabele schoenen vind je in de dames­collectie vooral van Gabor. We hebben een grote diversiteit aan modellen, zoals gekleed, sportief en stoer, met platte, tussen- of hoge hak. Uiteraard zijn de meeste modellen te verkrijgen in diverse kleuren.

  De familie Vijfvinkel verdient al ruim 380 jaar in Barendrecht haar boterham met schoenen en leer. In de totale geschiedenis van de schoen is dit slechts een voetnoot, maar wél een hele kleurrijke en interessante.

  Neem voor een overzicht van de hele collectie binnenkort eens een kijkje in onze digitale etalage: www.vijfvinkelschoenen.nl.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply